Primarul din Moftin s-a implicat în cazul social al familiei Debreceni. Au sosit și primele ajutoare de la oamenii de bine

• publicat la: 15 noiembrie 2023
Primarul din Moftin s-a implicat în cazul social al familiei Debreceni. Au sosit și primele ajutoare de la oamenii de bine

Am semnalat ieri faptul că la Moftinul Mic  se află o familie, mamă și fiu, care trăiesc în condiții improprii în locuința proprietate personală. Cum era  și firesc, am contactat conducerea localității și am solicitat primarului David Gheorghe un punct de vedere. Acesta i-a convocat de dimineață atât pe reprezentantul serviciului de asistență socială cât și agenții de la postul de poliție rurală pentru o discuție legată de situația semnalată. A fost prezent  și vecinul familiei în cauză, dl.Darius care s-a oferit să ajute la o curățenie  în cursul zilei de sâmbătă.

Până atunci, primarul David Gheorghe a oferit celor doi necăjiți un frigider și a promis că le va furniza și lemne de foc.


După discuția de la primăria Moftin ne-am deplasat la casa familiei Debreceni. Situația la fața locului e mai mult decât disperată.  Locuința stă să cadă iar înăuntru e vraiște. Cei care s-au oferit să ajute la curățenie au promis că vor aduce și o sobă că să poată trece peste perioada rece care urmează. Bărbatul are probleme cu băutura și nu s-a ocupat prea mult de întreținerea casei și a grădinii motiv pentru care  s-a ajuns în această situație.

GALERIE FOTO

Cu sprijinul societății civile și a administrației locale se vor asigura ajutoare pentru ca să se asigure condiții decente și pentru cele două persoane. La scurt timp după semnalările noastre și după apariția înregistrărilor, oamenii de bine au reacționat și deja a sosit o sobă pe care să se poată găti și care să le ofere și căldura necesară.

Doamne ajută oamenilor de bine!

Buletin de Carei

 

 

 

 

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu