Incredibil! Premierul Ciolacu acceptă o scurtă întrevedere cu conducerea Asociației românilor expulzați în 1940

• publicat la: 26 ianuarie 2024
Incredibil! Premierul Ciolacu acceptă o scurtă întrevedere cu conducerea Asociației românilor expulzați în 1940

Doar cine luptă poate câștiga!

Urmare a demersurilor susținute ale Asociației românilor refugiați și expulzați în 1940, a solicitărilor depuse pentru obținerea unei audiențe  la primul ministru Ciolacu, am primit confirmarea unei întrevederi pentru mâine, 27 ianuarie 2024, înainte de începerea lucrărilor adunării PSD de la Teatrul de Nord.

Mesajul a fost transmis de către Mircea Govor, președintele interimar al PSD Satu Mare. Dânsul a luat act de solicitarea scrisă și a reușit să obțină o întrevedere ce va avea ca subiect situația miilor de români urmași ai celor expulzați și persecutați etnic în 1940. Până la urmă e vorba despre repararea unei nedreptăți ce persistă de 3 ani de zile.

Rog respectuos pensionarele din grupul PSD să nu mai transmită mesaje false prin care  afirmă că nu am avea aviz favorabil pentru o adunare pașnică în municipiul Satu Mare și că vom primi amenzi. Prezența românilor pe domeniul public la sosirea unui premier nu este infracțiune în nicio țară din această lume.

Am pretenția că îmi iau toate măsurile legale atunci când organizez acțiuni pe domeniul public și protejez mereu persoanele cu care colaborez. Exemplu recent, protestul de la București din fața Guvernului unde pensionarii din mun.Satu Mare nu s-au înghesuit să vină deși vor beneficia cu toții de avantajele materiale atunci când se va aplica Legea 154/2021 și pentru români.

Dorim eliminarea DISCRIMINĂRII românilor față de minoritari, Legea 154/2021 făcându-și efectul doar pentru minoritari. Nu e normal ca legea să își producă efectul doar pentru minoritari nu și pentru români, pentru cei ale căror familii s-au sacrificat pentru păstrarea identității naționale.

Daniela Ciută,

un urmaș de român expulzat în 1940

 

 

 

comentarii

de Becheanu Elena la 26 ianuarie 2024 - 18:37

Sa puna in aplicare prevederile Legii 154,fara selectie.Stop discriminarii!

Raspunsuri

Lasati un comentariu