Poliția Locală Carei și Garda de Mediu nu acționează în Parcul Dendrologic arie protejată

• publicat la: 22 februarie 2024
Poliția Locală Carei și Garda de Mediu nu acționează în Parcul Dendrologic arie protejată

Un morman de bucăți de betoane sparte tronează în mijlocul Parcului Dendrologic Carei, arie protejată,  fără ca cineva din instituțiile abilitate a păstra statutul acestui parc  să intervină.

Am semnalat Poliției Locale din data de 21 februarie 2024 situația dar azi mi s-a comunicat că eu sunt cea care trebuie să iau legătura ,,cu cei din parc,, pentru a se remedia situația.

Adică ei se spală pe mâini și nu iau măsuri pentru că se tem de conducerea primăriei Carei care îi plătește.

ADICĂ POLIȚIA LOCALĂ  CAREI  ACȚIONEAZĂ ȘI DĂ SANCȚIUNI DOAR LA CAREIENII CARE AU ÎN FAȚA CASEI DEPOZITAT VREUN MATERIAL DE CONSTRUCȚIE.

Garda de Mediu Satu Mare vrea doar semnalare scrisă și probabil așteaptă ca cineva să acționeze înainte de venirea lor.

Guvernarea PSD-PNL-UDMR este una împotriva legilor în vigoare care se pare că trebuie respectate doar de către cetățenii de rând nu și de politicieni.

Parcul Dendrologic arie protejată este folosit și ca păsune pentru caii cumpărați de primăria Carei pentru asociația Equus patronată de fosta consilieră UDMR, Veres. Până și câinii sunt interziși în apropierea cailor sub amenințarea sancțiunilor.

Daniela Ciută

 

comentarii

de Krepekin la 22 februarie 2024 - 22:02

Ce sa mai intereseze problema asta,tot in regula in Carei City,astăzi a declarat primarul evazionistul datornic de ani de zile la bugetul de stat pe pagina primăriei Carei,că parcările este un lucru avantajos pt toți careienii,că nu pt plata a introdus ca sa reduce poluarea ,și a face din orașul Carei City un oraș cat mai verde!!!Asa ceva sa spună???Sa explice cineva in secolul 21,că prin parcările cu taxe cum o sa devină orașul pe nivel AUSTRIAC un oraș verde!!!Bine că nu cenușiu.A trebuit să spună ceva evazionistul.Ce mai așteptăm atunci???

Lasati un comentariu