Au cedat nervos. Tandemul Kovacs-Keizer din Carei a renunțat la gunoaiele din Parcul Dendrologic

• publicat la: 22 septembrie 2023
Au cedat nervos. Tandemul Kovacs-Keizer din Carei a renunțat la gunoaiele din Parcul Dendrologic

Au cedat nervos. Că de puțit sigur  nu le-a puțit gunoiul din Parcul Dendrologic, arie protejată. Tandemul Kovacs -Keizer a fost informat de consilierul primarului evazionist, ținut în brațe de vicele pensionar Keizer, despre situația din Parcul Dendrologic, consilier plătit din banii careienilor ca să monitorizeze postările Buletin de Carei, comentariile ( la care își mai aduce și el contribuția cu câte un cont fals) și să își întrețină blogul comercial. În fiecare dimineață trebuie puse pe masa primarului și a vicelui copii după materialele ce apar în Buletin de Carei cu tot cu comentarii.

Așa au aflat reprezentanții UDMR din conducerea orașului despre ce mormane de gunoaie se află în Parcul Dendrologic Carei. Cu un administrator pus  pe criterii de UDMR nu e de mirare cum e întreținut Parcul Dendrologic.

Buletin de Carei e mereu în slujba comunității careiene. După aproape o lună de semnalări constante privind  mormanele de gunoaie din Parcul Dendrologic, arie protejată, iată că acum avem un spațiu curat în zona turnului de apă.

A meritat să facem o campanie de presă pentru a se reveni la un mediu curat în Parcul Dendrologic din centrul Careiului.

 

La muncă domnilor din conducere! Simpatizanții și susținătorii primarului Kovacs, președinte al UDMR Carei, sunt rugați să inițieze o acțiune caritabilă de strângere de fonduri pentru a-i plăti toate datoriile de la bugetul de stat pentru care are din 2008 reținere  pe salariu sau venit de 30% lunar.

Cu cele la particulari se descurcă el dar cu cele de la bugetul de stat e mai greu pentru că sunt uriașe.  Nu e de ici de colo să falimentezi 5 societăți de producție și toate cu obiect de activitate ,,realizare de mic mobilier,,.

Buletin de Carei

comentarii

de Mihai la 22 septembrie 2023 - 15:51

Ce sunt ăștia care au răsărit din gunoaie? Urși ecologici de la UDMR? Mare e grădina Domnului, și mulți UDMR-isti bântuie prin gunoaie! Bătu-i-ar Dumnezeu să-i bată cu tot cu gunoaiele lor! Ce caută ăștia acolo? Sigur nu caută voturi? ????

Lasati un comentariu