Pompierii careieni au intervenit la inundaţiile de sâmbătă din Carei. Primăria Carei tace

• publicat la: 11 iulie 2017
Pompierii careieni au intervenit la inundaţiile de sâmbătă din Carei. Primăria Carei tace

Urmare a ploii de sâmbătă, pompierii careieni au acţionat la 5 solicitări  pentru evacuarea apei din casele şi curţile oamenilor. Mai multe zone din oraş au fost afectate de ploaia din cursul serii de sâmbătă, zona Bălţilor, Ecoului, Porumbeilor, zona centrală, zona Viilor, zona cartier Eliberării, zona străzii Gh.Bariţiu.

Credeţi că pompierii au fost solicitaţi pentru evacuarea  apei de…5 cm?

Se poate înţelege frustrarea unora  care  nu sunt solicitaţi de careieni ( oare de ce? poate pentru că nu răspuns apelurilor acestora şi mai şi şterg comentariile trimise…)  dar de aici şi până la a-i  desconsidera pe cei care  mediatizează realitatea pe banii lor e cale lungă.  De expresiile folosite nici nu mai aducem vorba că prea sunt departe de lumea civilizată. Cei  care se simt vizaţi  îşi pun deja mâna în cap ca şi chelu’ aşa că îi putem recunoaşte.

Înafară de înjurături şi minciuni, ceva concret aveţi? Nişte realizări personale, ceva acţiuni caritabile dar din buzunarul vostru, nu al altora…..Să nu îmi spuneţi că au deranjat dezvăluirile despre apariţia igrasiei în clădirea în care au fost băgate 2 milioane de euro  pentru reparaţii. Poate aflaţi voi,  cei nemulţumiţi de dezvăluirile  din Buletin de Carei pe care nu  reuşiţi să le  combateţi cu dovezi, ce conţine Raportul Curţii de Conturi Satu Mare la adresa Primăriei Carei legat de modul de cheltuire al banilor careienilor.

Poate descoperiţi şi unde au ajuns cei 3,3 milioane de lei din creditul de 7, 3 milioane de lei accesat de la BCR în 2011 pentru   reabilitarea şi ramforsarea a 28 de străzi şi pentru reabilitarea trotuarelor din municipiu   şi nefolosit pentru trotuare…. Adică a fost accesat un credit în 2011 pentru reabilitat trotuare, în valoare de 7,3 milioane lei şi trotuarele se refac în 2017 cu alţi bani, din alt credit…..E prea greu de urmărit?  Hai să  discutăm de lucruri serioase, ce afectează traiul şi buzunarul  careienilor contribuabili …. despre faptul că noile guri de canal realizate sunt înfundate  cu resturile de la lucrările de construcţie( voi ştiţi unde sunt astfel de situaţii?  când aţi fost ultima dată  pe străzile Careiului, altele decât cele  centrale?)…..de evaziune fiscală dacă vreţi…sau dacă puteţi…..sau despre accesare de fonduri europene pentru proiecte  care nu respectă obiectivele pentru care au fost aprobate sau  au fost realizate  la cu totul alte standarde decât cele prevăzute. Câte locuinţe  sociale ale Primăriei Carei cunoaşteţi şi să nu vorbim de cele noi de pe strada Tireamului care au ajuns se pare şi la persoane cu salarii de invidiat.

Limbajul vulgar şi suburban nu ţine loc  de probe sau dovezi ci reflectă doar …caracterul şi posibilităţile de exprimare, la fel ca în cazul şoaptelor care s-au dovedit că de fapt sunt tăceri totale la clasele de meserii. Lumea e sătulă de manipulări  şi  acuze de dragul reclamei din moment ce nu există dovezi.

Din partea Primăriei Carei  avem aceeaşi Tăcere şi Muţenie cu care ne tratează când imaginea sa e şifonată. Niciun comunicat de presă, nici o poză cu primarul care a fost pe strada Ecoului şi Bălţilor, despre pagubele produse de aceste inundaţii.

Daniela Ciută

Lasati un comentariu