Statui în toată Transilvania pentru Ion Iliescu?

• publicat la: 21 februarie 2010
Statui în toată Transilvania pentru Ion Iliescu?

Consilierul judeţean Liviu Medrea a propus, astăzi, ridicarea de statui în onoarea preşedintelui de onoare al PSD, pe tot întregul Transilvaniei.

Dl. Medrea a motivat propunerea sa prin stabilitatea pe care a oferit-o dl. Iliescu, ţării, în momentul în care “toată zona noastră se rupea”.

Imediat după expunerea acestei idei, dl. Medrea a reafirmat necesitatea stopării valului de retrocedări pentru unguri, amintind de primarul PD-L din Floreşti care a cedat 300 de ha de pădure, urmaşilor criminalului de război Mikes.

Dl. Medrea a contestat şi puterea din ce în ce mai mare, oferită de către statul român, ungurilor, în cadrul administraţiei publice. “Chiar şi arhivele naţionale le-au dat şi câte şi mai câte, de parcă nu ştim ce vor ei de fapt!”.

Atitudinea naţionalistă a consilierului a fost “amendată” în cadrul discursului liderului Tineretului Social-Democrat, dl. Gabriel Oniga care a afirmat că “am intrat în Uniunea Europeană şi am aderat la N.A.T.O.”, iar atitudinea naţionalistă nu se identifică cu principiile acestor structuri.

sursa: NapocaNews

Lasati un comentariu