Pierdut respect, toleranță și nediscriminare etnică la Carei. Se declară nule

• publicat la: 13 octombrie 2023
Pierdut respect, toleranță și nediscriminare etnică la Carei. Se declară nule

Primăria Carei cu conducere exclusiv UDMR amplasează soclu doar pentru busturile maghiarilor. Pentru pictorul român Aurel Popp, chiar dacă era bun amic cu Ady Endre, nu a fost prevăzut soclu în proiect.

Priviți cum sunt puse în valoare numele maghiarilor pentru a se asigura o vizibilitate de la distanță și priviți cum apare trecut numele pictorului Aurel Popp.

În anul 2023 nu avem asigurate drepturi egale ale românilor cu ale minorităților. Lipsa de respect, de toleranță și discriminarea sunt ridicate la rang de politică a administrației locale.

Bătaia de joc la adresa cetățeanului care plătește taxe și impozite locale, așa cum nu plătește primarul din 2008 încoace, e completată prin lipsa documentelor publice privind proiectul realizării statuii Aurel Popp la Carei.

Din cele 13 file ale proiectului sunt publicate doar 3! Deci duetul Kovacs-Keizer are ceva de ascuns din moment ce se feresc să facă publice toate documentele proiectului.

.

Pentru  ce mai plătim salarii grase angajaților din Primăria Carei dacă nu postează toate documentele publice pe site-ul oficial?! Mersul pe două cărări nu e o scuză pentru responsabilul cu postările.

Buletin de Carei

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu