Poliţie municipală cu dotări de secol XIX

• publicat la: 17 martie 2010
Poliţie municipală cu dotări de secol XIX

În plină eră comunicaţională, în care cu greu mai găseşti o persoană neconectată la o reţea de socializare, în care comerţul, presa, ba chiar şi infracţionalitatea s-a mutat în mediul virtual, Poliţia Carei nu îşi permite plata unui abonament pentru a se conecta la internet.

În timp ce alte instituţii, precum Primăria, şcolile, ba chair şi protopopiatele se bucură de „binefacerile” internetului, poliţiştii careieni pot doar visa la o zi în care calculatoarele din dotare vor putea fi folosite şi pentru altceva decât scrierea de rapoarte şi turneele de solitaire.

Reprezentanţii Poliţiei nu au dorit să comenteze starea ieşită din comun. „Regulamentul ne interzice să oferim informaţii presei, vă rugăm să contactaţi servicul de relaţii cu presa din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.” a sunat răspunsul sec al persoanei interpelate.

Cu toate acestea www.buletindecarei.ro a aflat de existenţa unei întregi serii de sesizări şi cereri formulate de conducerea Poliţiei Carei pentru obţinerea dreptului de conectare la internet şi suplimentarea bugetului pentru plata abonamentului. Toate au fost, însă, clasate, pe motivul lipsei de bani, la cel mai înalt nivel ministerial.

În situaţia Poliţiei Carei se află şi cea din Tăşnad şi Negreşti Oaş, în timp ce în alte judeţe, municipii de mărimea Careiului şi cu un număr asemănător de locuitori, sunt conectate la internet de mai mulţi ani.

Paul Sarvadi

comentarii

de simi la 23 martie 2010 - 05:22

pai stiu sa le foloseasca>>?????

de man la 28 martie 2010 - 10:36

Le mananca mouse-ul urechile!………………..

Lasati un comentariu