A VI-a ediţie a Campionatului de Minifotbal începe azi

• publicat la: 19 aprilie 2010
A VI-a ediţie a Campionatului de Minifotbal începe azi

Liga Bergenbier – Campionatul de Minifotbal, ediţia a VI-a, începe azi, la ora 18.00, pe terenul sintetic din baza sportivă Union Sport.

Nouă echipe concurează în această primăvară pentru obţinerea titlului de campioană. Acestea sunt: Fink Fenster Sanislău, CONTITECH, Old Boys 94 Carei, K&P Celsius, Milan Tăşnad, Moftin, Jad, Bad Boys şi UDMR.

regulamentul prevede ca o echipă să dispute jocurile cu cinci jucători de câmp şi un portar, pe durata a două reprize a câte 25 de minute, în sistemul „fiecare cu fiecare”.

Azi, în prima etapă, se vor diputa următoarele meciuri, de la ora 18.00: CONTITECH – Jad, Old Boys – Moftin, Fink Fenster Sanislău – UDMR, K&P Celsius – Milan. Bad Boys stă.

Printre participantele acestei ediţii se regăsesc câteva campioane en-titre ale competiţiei. Bad Boys a învins de trei ori, consecutiv, iar Jad a câştigat, şi ea, o dată.

Bad Boys a reprezentat municipiul Carei la faza finală a Campionatului Naţional de Minifotbal, desfăşurat la Iaşi, în 2008, după ce a cîştigat turneul careian.

P. Sarvadi

comentarii

de kovacs antal (puha) la 5 mai 2010 - 16:47

bravo,pityu!

de xyz la 5 mai 2010 - 19:14

poate ca voi inca nu v-ati nascut atunci cand eu faceam performanta!!! scriu toate acestea ptr ca nu m-am multumit niciodata cu amatorismul in care traiti voi !! nici meciuri amicale nu se acceptau cu echipele din camp.judetean!!! draga pityu!!! spune_mi ca Tu ce ai ajuns in viata??? cate antrenamenye ai facut intr-o saptamana(ciclul saptamanal)??? stii ce inseamna sa alergi,sa strangi din dinti,sa te lupti cu cronometrul,iar atunciai mai poti,ai dori ca sa se deschida pamantul in fata ta!!! si tot sa mergi mai departe!!!! de cate ori ai jucat cu un teren plin??? dar contra unor echipe de prima liga(div.A pe timpul meu)!!! care a fost varful tau de forma sportiva??? de ex.d-ul Kovacs a ajuns sa joace in div C!! dar Tu??? cum indraznesti sa te bagi in fotbal????

de xyz la 5 mai 2010 - 19:16

corectare!! cate antrnamente… 2.iar atunci cand nu mai poti…

de pityu la 5 mai 2010 - 19:34

facem 5 antrenamente pe saptamana si eu am jucat la echipa asta cand a fost de 2 ori vicecampioana in divizia C de unde sa stii tu asta….si aveam 17 ani.tu cu cronometrul tau macar spune cine esti ca sa stiu sa te pot analiza si eu sa vezi ce bine o sa iti pice cand munca ta e blamata.nesimtitule.te-as vedea eu sa joci in echipa noastra ce stii tu cum e.sa fii injurat de toti.si referitor la antrenamente nu te lega ca de cand joc fotbal de 12 ani nu stiu daca am lipsit o saptamana de la antrenamente.

de kovacs antal (puha) la 6 mai 2010 - 08:13

respect pentru xyz,dar un mare fotbalist (PUSKAS) a spus:kis penz kis futbal,deci bani marunti nivel scazut!eu ma amintesc mai bine ca pityu,dar sa ne uitam si in prima liga ce nivel este!!!,si asa ajungem la nivelul judetean,deci fiecare nivel este mai slab ca pe vremuri. Pe acele vremuri nu au fost lasati jucatorii sa mearga in strainatate,de aceea era si nivelul campionatului intern mai ridicat!~!,din echipa de azi a stelei care ar prinde lotul echipei din 86?!(nici unul)!poate este de vina ca in judet nu avem macar o echipa de div.C!Deci si xyz are dreptate,dar si pityu!!!(asta este parerea mea)

de dani la 7 mai 2010 - 09:03

Nu mi se pae corect ce-a ce scrie PITYU lasa-i pe alti sa te laude nu te lauda tu ca in fiecare VINERI esti La NORDICA si sambata nu poti da o pasa . Sant de acord ca aceasta ech. ar trebui desfiintata si acei bani putini care sant se se investeasca in copii mici si in camp. REp nu cu FOIENI PISCOLT BERVENI ….iar DOMN> PUHA sa nu le tina partea celor 4 Ca ei sant cei mai slabi la aceasta ech. ECHIPA a fost cand era BEKO primar si FABIAN antrenor da asta stiu ca-isupara me multi da ASTA E ADEVARU>

de "SQUAD" Carei la 7 mai 2010 - 11:14

@domnul Ham Ham (sau Bau Bau sau Woof Woof sau cum te-o chema,ma rog) care „Forza Oli Cauas,siguri impotriva tuturor!” ? cand tu urli aci pe la commenturi „Dinamo! Dinamo!” :)) abtine-te de la commentarii de genul acesta atata timp cat esti confuz in a alege echipa favorita :))…

@ XYZ si cei care se iau de fotblisti: Vom vedea dupa baraj (in caz ca ajung acolo) daca trebuie criticati sau nu…si credeti-ne o vom face (intr-un mod pasnic) in tot orasul si mergem si in discoteci dupa ei daca va fi nevoie si de asta ca sa-i luam la intrebari(atata timp cat vom fi prezenti cu tot efectivul in Carei,nu cati suntem acum,practic inexistenti)…dar atata timp cat sunt acolo sus cu Oar-ul da-o naibii de treaba si incercati si voi sa ridicati moralul acestor baieti nu sa-i distrugeti…fotbalul se joaca si cu psihicul.Baietii nu pot promova singuri,cu atat mai putin cu critice.Critica la nivel de divizia D nu va ridica niciodata moralul acestor baieti,pentru ca nu au mentalitatea celora din B sau A.Asa ca lasati-o mai moale… Nu uitati ca ei muncesc,ca oricare alt om…Daca voi dati un randament mai prost la locul de munca va deranjeaza ce zice populatia? nu,pentru ca aveti un patron,un sef.Tratati subiectul Victoria Carei cu obiectivism,asta ne este singura rugaminte…nu tratati subiectul dupa chestii de genu „Dascal are 4-5 ghete hai sa ma iau de el (ca evident eu nu am)” sau „ala are nush ce masina,prietena…,eu sunt un frustrat si invidios (ca asa suntem noi Romanii,hai sa recunoastem) si hai sa ma iau de el ca joaca prost…ca-mi da o satisfactie imensa”…Mai bine v-ati face si voi un grup organizat si sa va spuneti parerea direct pe stadion sau prin afise,nu prin ziare.E altfel cand sunteti 15-20 cu o singura voce acolo langa fotbalisti (sustinandu-i sau criticandu-i,nu conteaza),decat fiecare aci in ziar care se ia de prietene si de pantofi.penibil.. O zi buna!

de pityu la 7 mai 2010 - 11:29

comentati acuma repede k din vara nu o sa mai aveti ce,eventual o sa
va luati si de juniori sau de antrenorii lor…..si apropo nu m-am laudat numa am raspuns…..ii diferenta mare

de kovacs antal (puha) la 7 mai 2010 - 12:42

na dani:echipa a mai fost si cand condor era antrenoru,eu simt ca trebuie sa-i apar pe acesti baieti,iar fara golurile lui hagen am fi pe locul 8-9!!!el vine la antrenamente dupa 8-10 ore de munca….la fabian s-au cheltuit 3,5 miliarde pe sezon si aveau jucatorii 8-15 mil salar!!!!!,nu 240 ron(daca castiga 4 meciuri pe luna)!Deci sa nu confundam lucrurile!!!!!,iar in echipa lui fabian si pityu era om de baza!da-mi 3,5 miliarde si castig acest campionat la cravata…..

Lasati un comentariu