Parcări pe strada Viilor şi strada Cimitirului. Cum comentaţi?

• publicat la: 22 aprilie 2010
Parcări pe strada Viilor şi strada Cimitirului. Cum comentaţi?

Administraţia Locală intenţionează amenajarea unor parcări în zona cimitirelor de pe strada Viilor şi Cimitirului, a declarat primarul Kovacs Eugen. Nu este pentru prima oară când edilii promit asemenea investiţii. Credeţi că de data aceasta ele se vor realiza, într-adevăr?

Planurile referitoare la amenajarea unor parcări în municipiu sunt vechi. Ele sunt vehiculate cu rigurozitate de edili, în ciuda faptului că până acum nu au fost niciodată puse în aplicare. Ultima declaraţie a edililor se referă la amenjarea unor locuri de parcare pe strada Viilor şi pe strada Cimitirului.

Pe strada Viilor parcarea ar urma să fie amplasată în faţa Cimiturului Reformat, în timp ce pe strada Cimiturului, aceasta şi-ar găsi locul pe partea pe care se află fosta Fabrică de Tutun.

Mai multe locuri de parcare au rămas la statutul de proiect, în trecut, chiar dacă realizarea lor a fost avizată favorabil de către Consiliul Local şi s-au alocat chiar şi sume de bani pentru amenajarea lor. Este vorba despre parcările de pe strada Mihai Viteazu, de exmplu. Tot la capitolul promisiuni neonorate sunt şi cele două sensuri giratorii, care urmau să se realizaze în două puncte nevralgige ale oraşului: intersecţia străzii Mihai Viteazu, cu strada 1 Mai, şi la cea a străzilor 1 Mai, Ignişului cu Bulevardul Calea Armatei Române.

Credeţi că de data aceasta Administraţia Locală se va ţine de cuvânt şi va realiza parcările de pe strada Viilor şi Cimiturului?

P.S.

comentarii

de man la 22 aprilie 2010 - 09:15

Sa faca la dracu ceva ca de intentii suntem plictisiti…….niste mediocrii toata ziua povesti si filozofii de doi bani…

de siiiiiiiiiii la 22 aprilie 2010 - 09:30

dar in viile TIREAMULUI CAND VETI PIETRUI MACAR DRUMURILE CA IMPOZIT NI SE I-A PE TREN DAR DRUMURI NU AVEM ???????????????????????? DOM PRIMAR KOVACS

de nani la 22 aprilie 2010 - 09:31

poate ca asa pot FURA…..

de nani la 22 aprilie 2010 - 09:32

Poate daca se poate GIORDY voe incepe ceva daraltfel nu fac nimica GASCA DE LA PRIMARIE

de Mark la 23 aprilie 2010 - 09:33

In zona strandului ar trebui amenaja o parcare mai mare ca vara este foarte aglomerat, iar in fiecare cartier cate o parcare subterana n-ar strica.

de xyz la 27 aprilie 2010 - 18:01

trebuie amenajate 2 parcari pe str viilor: una la cimitir,iar alta spre strand

Lasati un comentariu