Puncte muncite la Căpleni

• publicat la: 7 aprilie 2010
Puncte muncite la Căpleni

Victoria a învins cu 2-1 la Căpleni, în urma unui joc pe care şi l-a făcut greu şi în care rolul principal l-au avut arbitrii, prin deciziile eronate.

Tabi Zsolt a trimis în teren un 11 inedit, azi, în deplasarea de la Căpleni: Petzer şi Moş la marcaj, în centrul defensivei, Hagen vârf, alături de Ozsvath, iar Gnandt, cu probleme la genunchi, doar pe bancă. Cu toate acestea, în primele 7 minute, elevii săi au rata trei ocazii mari, dintre care cea a lui Dascăl va rămâne mult timp în memoria celor, care au văzut meciul: şut slab, într-un fundaş advers retras pe linia porţii!

Paradoxal, ocaziile ratate au turnat plumb în picioarele careienilor şi, încet, dar metodic, gazdele, extrem de ambiţioase şi cu un joc la sacrificiu, au echilibrat balanţa, ajutate şi de terenul denivelat şi tare.

Cu Dascăl, pe rol de coordonator, Victoria a construit în gol şi şi-a consumat energia degeaba. Cel mai experimentat fotbalist de pe teren a trimis pase aiurea, a driblat când trebuia să şuteze şi a complicat teribil jocul, în condiţiile în care se impuneau ruperile de ritm, pasele din prima şi un-doi-urile în viteză.

Cum o problemă nu vine niciodată singură, în ultimul minut al primei reprize, când toată lumea se pregătea de odihnă, arbitrul Bujor, şi-a început “recitalul”. Cionca a ieşit târziu la o minge aruncată în careul Victoriei, a plonjat spectaculos şi după ce a respins în aut l-a doborât pe atacantul Fortunei. Faza a fost interpretată ca penalty de către arbitru, care, însă, dacă a judecat astfel duelul, trebuia să îl elimine pe portarul careian. În loc să facă asta, a acordat doar un cartonaş galben, iar gazdele au deschis scorul, după ce acelaşi Cionca a parat în primă fază lovitura de pedeapsă.

După odihnă, Tabi a mutat rapid. L-a scos pe apaticul Roşu şi l-a trimis în teren pe Gnandt. Jocul s-a mutat în terenul gazdelor, dar aceleaşi probleme de construcţie, cu acelaşi Dascăl ca principală cauză, au rărit ocaziile.

În minutul 60, însă, la un corner, gazdele au bălbâit o minge în careu, iar atacantul surpriză, Hagen, a împins mingea în plasă, din careul mic. 1-1, un răsuflat de uşurare pe banca careienilor şi un scor mai puţin mincinos, în raport cu aspectul jocului.

Odată cu tzrecerea timpului, superioritatea fizică a Victoriei şi-a pus, din ce în ce mai mult, amprenta pe joc. Petzer a tras mai întâi mult peste, de la 25 de metri, Dascăl a “bubuit-o” şi el, de la 8 metri, iar şutul excelent al lui Balogh a fost scos de portarul gazdelor.

În minutul 80, când “căplenarii” începuseră să creadă că pot obţine un punct, arbitrul a gafat din nou. Gnandt a fost faultat în careu, dar “omul în negru” nu a văzut, pentru ca, la faza imediat următoare, să inventeze un fault pentru careieni. Balogh a tras tare, portarul a respins, iar Ozsvath, cel cu puţine realizări până în acel moment, a înscris pentru 2-1.

Victoria a obţinut greu trei puncte importante, care o păstrează pe primul loc, dar jocul, în principal la construcţie, a lăsat mult de dorit.

Victoria Carei: Cionca Balogh, Petzer, Moş, BaumgartnerRoşu, Alexuţan, Dascăl, SârcaOzsvath, Hagen(cpt). A amai jucat: Gnandt. Antrenori: Tabi Zsolt şi Kovacs Antal.

Paul Sarvadi

comentarii

de seby la 7 aprilie 2010 - 19:46

paul uh esti chiar taran…
asa ceva sa scrii…ce treaba ai uh cu dascal sau cu rosu??dascal ne a incurajat psihic…altfel nu reveneam chiar dak a ratat….totu’ face parte din joc…
nu tre’ sa critici uh aici k care cum o jucat!!!!
sau cu asezarea in teren ce treaba ai uh???
antrenoru stie…cum sh ce!!!
lasa’te…:-J esti chiar nasol…

de Daniel Pasca la 7 aprilie 2010 - 20:45

Felicitari !!!Bravo Viki
Bravo baietiilor din Carei,s-o tineti tot asa si castigati seria ca Careiu merita o echipa liga a 3a.Bravo Ozsvath Fera se vede ca esti un atacant care poate sa decide oricand un meci important !!!Hai Staruinta 🙂

de dinuvama la 8 aprilie 2010 - 09:28

mai desteptilor, dar despre ce ar trebui sa fie vorba intr/un articol despre un meci de fotbal, daca nu despre asezarea in teren si prestatia fotbalistilor? sa scrie oamenii despre culoarea echipamentelor sau semintarii din tribune?

de ucu la 8 aprilie 2010 - 10:03

bai asta…..u zici ca rosu joaca apatic da ce u nu esti apatic?
vrei sa zici ca dascal nu o mai jucat coordonator sau petzer fundas central?
habar nai ce scrii pacolo….mai bn lasate

de dascal la 8 aprilie 2010 - 11:36

nu inteleg nici pe Pail si nici pe ce-i pe care comenteaza pe acest site de ce vorbesc de mine de rau si nu intelegt de ce comentezi TU Paul de mine k nu am jucat bine in repriza a doua ma jucat excelent de a ceea am si castigat nu am contrebuit la joc eu cred k tu la alt joc te-ai uitat.daca va rog lasatima in pace sa nu vorbiti de mine nici de bine si nici de rau.Multumesc

de ghita la 8 aprilie 2010 - 12:04

Da ai dreptate Dascal nici eu nu inteleg de ce vorbesc de tine,parerea mea e ca esti un baiat ok si ma bucur ca mai sunt asa oameni ca tine care mai fac ceva pentru echipa asta

de rar la 8 aprilie 2010 - 12:08

tine tot asa esti tare Dascale esti jucator bun si nu te lasa la cei ce te provaoaca iar in legatura cu Paul nici eu nu inteleg probabil invidia vorbeste sau alcolu nu a jucat in veata lui fotbal adevarat.in parc probabil a mai fucat sau la strand

de bebe la 8 aprilie 2010 - 12:14

daca tu ai scris dascal atuncia esti tare si eu zic ca joci bine si esti un om cu caracter deosebit si lasa-i pe cei ce comenteaza lasai in pace sunt

de mmm la 8 aprilie 2010 - 12:28

nu mai comentati pe acest sait e naspa si cine scrie pe Buletinul de Carei e un om rau si nebun

de Paul Sarvadi la 8 aprilie 2010 - 12:30

Toate mesajele cu limbaj obscen vor fi şterse. În primul rând pentru că nu îşi au locul într-un spaţiu de discuţie civilizat. În al doilea rând pentru că nu fac nimic altceva decât să dovedească presupusul nivel intelectual scăzut al fotbaliştilor. Ceea ce, nu-i aşa, ar fi un mare păcat!
Apoi, ca să clarificăm lucrurile: inedit însemană,conform DEX, o carte extrem de groasă, în care sunt explicate sensurile cuvintelor, nou sau neobişnuit. În consecinţă, o aşezare în teren, a unei echipei de fotbal, în cazul acesta Victoria Carei, în care Hagen, de regulă fundaş, Petzer, fundaş lateral, Gnandt, titular incontestabil, încep jocul pe posturile pe care le-au început la Căpleni, este una inedită. Nouă.
În al doilea rând, remarcile referitoare la prestaţiile unui jucător sau altul se referă strict la meci, nu au nimic personal, aşa că, în limitele fair-play-ului, vă învit, dragi fotbalişti, să nu amestecăm lucrurile. Repet, în opinia mea, un mijlocaş lateral, ca de exemplu Roşu, în meciul de la Căpleni, are o prestaţie apatică, atâta timp cât nu centrează de mai mult de două ori util, şi se pierde din joc perioade atât de lungi de timp cum a făcut-o acesta. Referitor la Dascăl, îmi suţin părerea şi cred că a făcut un meci slab, ceea ce nu îi contestă valoarea, atâta câtă e. Dar, un mijlocaş coordonator într-o zi bună ar trebui să ofere măcar trei mingi bune pe repriză atacanţilor, să şuteze de cel puţin atâtea ori pe poartă şi să nu piardă atâtea mingi,uşor, cum a făcut-o Lucian, la Căpleni. Ca dovadă, ambele goluri au venit din faze fixe şi nu din acţiuni elaborate, ale căror creatori, sunt, de cele mai multe ori mijlocaşii.
Părerea mea este că eu ar trebui să îmi văd de articole, iar voi, amici fotbalişti ai Victoriei, de fotbal, iar comentariile să le lăsăm cititorilor. Eventualele concluzii antrenorilor şi liniei de clasament.
Felicitări pentru cele trei puncte şi baftă în meciurile ce urmează. Sper să apuc să vă supăr cu o mică analiză şi în urma victoriei de la Oar şi, mai ales, în finala capionatului şi la meciul de baraj!
Interesul mare pentru echipă şi meciuri, chiar dacă în liga judeţeană, ar trebui să vă bucure şi să vă ambiţioneze. În plus, nu iutaţi, dragi amici fotbalişti, că aveţi şi o uriaşă responsabilitate, atâta vreme cât sunteţi singurii sportivi ai oraşului plătiţi din bani publici, chiar dacă evoluaţi în liga judeţeană şi alţii, nu neapărat fotbalişti, au performanţe, pe care, unii dintre voi nu le vor avea niciodată.
Hai Victoria!

de boixosnois la 8 aprilie 2010 - 13:13

daca tot ai fost la meci, puteai sa faci macar o poza..doua

de dascal lucian la 8 aprilie 2010 - 13:23

Buna,i-mi cer scuze Paul daca te-am suparat cu ceva si dar terbuie sa ma intelegi si tu pe mine si inca ceva nui usor sa joci pe asemenea terenuri rele gen capleni cauas,iar eu i-ti voi demonstra ca merit sa joc in echipa victoria carei.Multumesc

de Sergiu la 8 aprilie 2010 - 13:50

E jenibil ce se intampla. Sar vedetele fotbalului careian la gatul jurnalistilor :))…penibil. Atunci ce ar trebui sa faca alti sportivi mai mari din campionate grele precum campionatul englez, italian, spaniol si multe altele, sa ii omoare pe ziaristi? Pe aia ii doare in cot asa cum ar trebui sa faca si vedetele echipei locale. Faceti treaba buna si nimeni nu o sa aiba nimic cu voi, ca doar de aia sunteti platiti. Daca nu va convine salarul exista si alte locuri de munca unde nu veti fi criticati 😉

de mircea la 8 aprilie 2010 - 13:58

ai dreptate

de toni schumacher la 8 aprilie 2010 - 15:58

pali este un ziarist si are drept de comentarii,la steaua cand zapata a prins techeneu ,a fost criticat de ziaristi! si luci are dreptate ca pe asa un teren denivelat cum era la capalau,nu poti da o pasa,pt ca astepti mingea la picior si sare la gat….,iar ucu a dat cele mai bune cornere ,din care ceilalti nu au reusit sa marcheze,chiar de la 2m….

de ucu la 8 aprilie 2010 - 16:29

pai de aia suntem sportivi sa jucam pe maidane si sa aducem faima orasului si nu sa ne pierdem vremea la consultatii ca nu scriem in timpul meciurilor eseuri, lasam pe altii, dar oare tu ” sportiv” la ce te pricepi, ca anonimatul dauneaza grav credibilitatii.

de Pityu la 8 aprilie 2010 - 16:34

pt sportiv :)nu ii baga pe toti intr-o oala te rog frumos……….crek eu am vazut primul k o gresit si am stiut k asa o sa comentati toti.Daca vrei sa zici ceva vorbeste numai cu el,nu generaliza.Pt nu toata lumea din echipa a fost impotriva lui paul cum ai vazut,pentru ca cei care vad sport in fiecare zi inteleg k ziaristul trebe sa analizeze si sa comenteze iar noi sa ne facem treaba pe teren.

de "SQUAD" Carei la 8 aprilie 2010 - 16:46

In primul rand felicitari echipei,dar si lui Paul pentru articol.E adevarat ca au existat la commenturi greseli gramaticale,asta e…in teren nu gramatica joaca (aduceti-va aminte de byetul Claudiu Raducanu).Pe de alta parte,in ceea ce-l priveste pe Paul,a vorbit obiectiv,referindu-se strict la meci.Cat despre cei care critica/lauda fotbalistii,aici e cu 2 taisuri…critica te poate chiar darama (pentru ca,ca sa-i raspund la colegul care a zis ca cei din Spania nu sunt afectati,aici e alt nivel si implicit alt mental la jucatori(mai slab),am vorbit cu unul dintre cei care chiar au experienta de la Victoria,dupa meciul de la Cauas,si era chiar afectat) sau de ce nu,critica te poate motiva sa joci mai bine si sa mai dai cate o “palma” la cei care critica..Nu te astepta ca fotbalistii din Carei sa aiba mentalul asa de puternic ca cei din campionatele superioare valoric,sau europene.Laudele evident sunt binevenite,totusi si ele pot ba sa le ridice moralul jucatorilor,ba sa-i faca prea increzuti in calitati si sa-i faca sa greseasca.Suntem intr-un campionat in care starea terenului la fiecare meci contribuie intr-un procent imens la calitatea jocului,iar cei de la Victoria,care tehnic sunt net superiori cel putin celor din Capleni sau altora care-s mai jos in clasament (nu zic toate),”ajung” la o valoare egala cu adversarii.Noi am fost in deplasarea de la Tasnad (pierduta) si terenul arata ca o rampa de skate gaurita (cu tot respectul pentru cei din Tasnad).Cum a zis si unul din colegii de mai sus,mingea cand vine spre tine nu ai cum sa stii unde sare cand e terenul rau…la fel si cand dai o pasa pe jos.Una peste alta…tare mi-e teama ca echipa care va merge la baraj se va decide in penultima etapa la Oar unde va fi probabil cel mai greu meci pt Victoria in acest campionat si de care sincer ne este frica (ca meci).Numai bine! doar Victoria!

de toni schumacher la 8 aprilie 2010 - 18:13

sportiv,tu esti cel mai mare profesor de limba romana!lasa tu pe dascal si pe ceilalti jucatori,ca nu ai dat tu nici un leu pt ei ca sa umble la ore de graamatica! dascal nu trebuia sa/l critice pe pali,pt ca pali are drept de critica,dar ceilalti profesori pana cand nu dau un ban echipei,gura! drept de critica au antrenorii,sponsorii si ziaristii!

de Boby din Dallas la 8 aprilie 2010 - 18:39

Maiculita draga, doamne fereste ce comentarii, vaiiiiii ma doare mintea, saraca limba romana.

de ucu la 8 aprilie 2010 - 19:43

mesajul cu sportiv nu e scris de mine…ucu

de Asparagosul din Arpajic la 9 aprilie 2010 - 13:36

Gata ma cu cearta ! Ce naiba…Normal ca Dascal are dreptate, si eu as vrea ca Ghiusy sa-i dea o diagonala la Pityu, Pityu sa dea cu capu la Ghini, Ghini cu calcaiu la Dascal si Dascal sa dea foarfeca cu triplusalt si sa mearga exact in vinclu…oameni buni, amice Paul, teoriile nu merg totdeauna cu practica cum nici SLK-ul 4Motion nu e facut pentru drumu din Moftinu Mijlociu ca ghetele lu Dascal de 400 RON pe care looserii fara carte le invidiaza ca nu isi permit sa le aibe, care nu sunt facute pentru terenu de la Cauas sau Capleni.
@ Paul – redu din subiectivitatea cu care bagi comentariile alea despre ceva care, cum zicea “rar”, nu prea le ai cu practica, si eu vreau actiune cum am scris mai sus, dar…deh, poate io reuseste lu Messi in finala CL cu Lyon de pe Bernabeu.Tu Paule cauta din cartea aia mare care incepe cu “D” niste boabe frumoase si obiective!
V-am salutat din nou, Bafta baieti cu Caminu..daca bine am zis,
“Victoria Carei” VS “FC DauUnTarnacopPeTarla Camin”
Dascale…cu ghetutzele alea doo, sa dai goluri cate doo,
1 in prima repriza, ca te-asteapta o valiza,
al doilea cand vrei tu, spune Paul cine-i lideru ?

de florentina la 9 aprilie 2010 - 13:46

Acum o sapt am fost la meciul cu Tasnadul la Carei, am spus ca am vazut un portar talentat(CIONCA). La meciul cu Capleniul nu am fost, dupa ce am citit ce au scris ziaristi in presa am avut dreptate. Trebuia sa iasa daca era ultimul aparator, plus de asta nu e vina lui ca la 11 m a primit gol, fotbalul e joc de echipa, el si-a facut treaba a respins in prima faza

de laura la 9 aprilie 2010 - 13:49

ar trebui sa ii lasam pe ziaristi astia ,,destepti,, sa fie albitri…

de laura la 9 aprilie 2010 - 13:50

ce oameni…! ce bine cunosc limba romana…doaamne

de Boby din Dallas la 10 aprilie 2010 - 07:27

Mesajul cu dureri de minte nu e scris de mine….Boby din Dallas

de Missogin la 10 aprilie 2010 - 08:26

@ florentina – ai dreptate, e bun cionca, oare unde a stat ascuns pana acum? :)) am citit pe net cv art mai vechi, in care scria ca are toate calitatile necesare si e un portar de perspectiva care nu trebuie neglijat! ambitie, seriozitate si detenta buna!

de the sun' la 10 aprilie 2010 - 11:32

tazti sunteti de’o poama si aia care scriu si aia care comeneteaza…
ma duc imediat sa vad meciu asta dintre Carei si Camin ca se pare ca va fi un meci interesant ca se joaca pe terenu II…

de "SQUAD" Carei la 10 aprilie 2010 - 18:16

pe terenul 2 au jucat juniorii (6-0) iar pe cel mare victoria,2-1.pax

de suporteru la 13 aprilie 2010 - 07:37

Pentru marele fotbalist DASCAL tati tu sa nu vorbesti de terenu din CAUAS ca nu ai nimic COMUN CU fotbalu numai GHETELE DE TOATE CULORILE AI in rest esti O…la fel si cei din gasca ta ….si nu mai faceti separatisme in ech. uni mergeti sa mancati la restaurantu patronilor si c primiti bani pe sub masa iar alti nu primesc sa nu ne credeti prosti.

de ade23 la 13 aprilie 2010 - 07:40

La capleni ati castigat iar cu noroc cu CAMINU la fel CU PISCOLTU stim cum La CAUAS ati furato urat sa vezi cevaasteapta la OAR.
Iar celor DIN CAUAS AR TREBUI SA LE MULTUMITI CA AU FACUT EGAL LA OAR DA VOI O FURATI RAU DE TOT IN MECIU DIRECT.

de Filu la 13 aprilie 2010 - 07:45

PENTRU PAUL ; DACA SAMBATA ESTI LA MECIUL CU FOIENI TE ROG SA PUI O DEDICATIE ECHIPEI DE FOTBAL DIN CAUAS CARE A AJUTAT PRIN REZ DE LA OAR ECHIPA VICTORIA…….PUSCA SI CUREAUA LATA IMNU ECH. DIN CAUAS. SI FELICITATI ECH> CAUASULUI PNTR AJUTORI DE DUMINICA 0 – O LA OAR.

de Luput la 15 aprilie 2010 - 11:44

Fili,fii atent aici…tineti gura!Victoria Carei se afla in clasament datorita pregatirii bune de care are parte!Nu pentru ca Cauasul nu a fost in stare sa bate Oarul!!!
Stai linistit!La echipa din Carei sunt jucatori tineri,dornici sa joace fotbal,tu dupa cum observ numai din gura sti sa dai,dar te felicit macar si tu esti in stare de ceva!!!
Si nu in ultimul rand:eu in locul tau,nu as mai iesi pe stadionul din Carei cand toata lumea vede ce comentezi aici apoi sa mai ai si fata sa mergi la meciurile echipei cu tot raul ce-i in TINE!Bravo tie cap mare!

de "SQUAD" Carei la 19 aprilie 2010 - 19:26

@ Filu

Deci faza cu “pusca si cureaua lata” e super penibila.Cata diferenta intre noi si restul statelor… . Diferenta intre o lume civilizata si o lume bovina (cum e multa lume in divizia D,din pacate) e ca in cea civilizata merge “Phoenix” inainte de meci (vezi stadionul din Timisoara) iar in cea bovina se cere “pusca si cureaua lata”.Pretty country…stupid people.Nu ne-am nascut in locul potrivit…

Lasati un comentariu