Zilele Oraşului vor avea loc în iunie?

• publicat la: 19 aprilie 2010
Zilele Oraşului vor avea loc în iunie?

Primarul Kovacs Eugen şi directorul adjunct al Direcţiei de Cultură şi Învăţământ, Bogdan Georgescu, studiază varianta, ca în acest an, Zilele Oraşului să se desfăşoare în iunie şi nu în august, ca până acum.

„Momentan nu s-a luat o decizie, dar se are în vedere mutarea Zilelor Oraşului din luna august, în luna iunie. Avantajele ar fii mai mari, din toate punctele de vedere”, a declarat primarul. „În iunie încă nu e perioadă de concedii, elevii sunt în Carei, iar firmele mari de bere ar fii mult mai interesate de eveniment, în plină vară, decât la final.” a mai spus acesta.

„Nu s-a stibilit exact nici o dată şi nici nu e bătută în cuie această hotărâre. E doar o variantă, a cărei avantaje şi dezavantaje trebuie analizate. În plus, ultimul cuvânt îl vor avea consilierii locali.” a precizat Bogdan Georgescu, directorul adjunct al Direcţiei de Cultură şi Învăţământ din cadrul Primăriei.

În luna februarie, a acestui an, consilierii locali au votat bugetul municipiului pentru anul în curs fără să includă sumele necesare organizări Zilelor Careiene. Acest fapt a alimentat, atunci, ideea că în 2010, Careiul ar putea rămâne fără cea mai populară sărbătoare.

Paul. S.

comentarii

de toni la 19 aprilie 2010 - 10:37

Se vor tine ca numai asa pot face si ei un BAN cinstit…vor fi invitati numai formatii unguresti de care nu a auzit nimeni nici chiar ei marii consilieriiiiiiiiiiiiiiii

de MARIN la 19 aprilie 2010 - 10:44

Ar fi bine bine sa faceti un sondaj public,cel mai indicat ar fi la inceputul lui iulie, in 11 de exemplu si vremea se spune ca o sa fie bune se si bacu si cei mai inportant sa-si adune oamenii niste bani, dupa cei cheltuie cu bacu, cadouri etc.luati in calcul si aceste aspecte.Nu este bine in Iunie !

de fery la 19 aprilie 2010 - 11:10

ei fac de capu lor nu-i intereseaza dk. alti au BAC sau sesiuni ei sa o duca bine sa poata GIORDY din bani ce vor fi incasati pe spatiu inchiriat si sa vedeti ceformatii vor veni HUCU MUCU DIN UNGARIA caci la astia le dau o masa si vor spune ca au costat …atata si atata.

de coco la 19 aprilie 2010 - 11:11

depinde cand ar de platit KOVACS ratelela banca ?????

de pentru BOGDAN GEORGESCU la 19 aprilie 2010 - 11:31

Bogdane, ar fi bine ca toata aceasta poveste cu Zilele Caeiului,sa fie transferata catre DIRECTIA DE CULTURA,se vor stinge toate suspiciunile si comentariile celor care nu contribuie cu nimic doar cu critici si comentarii de 2 lei.Intradevar ,cel mai portivit ar fi prin 11 iulie, sa se termine cu Bacul ,examene,iar cel mai important lucru ar fi ca lumea sa-si adune si ceva bani.In iunie nu e portivit de loc evenimentul.Gandestete bine !

de plec la 19 aprilie 2010 - 12:14

Oricand vor fi aceste zile ale orasului,plec in alta parte pt ca in ultimii ani a fost o dezamagire mare pt mine,numai maghiari si mici stricati,mi se rupe de tot orasul asta ca e plin de interese in orice parte ai luao. Puneti zilele orasului de revelion ca sa nu dati de 2 ori bani pe artificii care lasa de dorit :)))) sau de ziua nationala a maghiarilor ca daca tot e chef la noi in oras sa si stim de ce. avelo baftalo 🙂

de dute la 19 aprilie 2010 - 13:45

Dute,ca cei ca tine nu merita sa respire aeru Careian!!

de Sebastian la 19 aprilie 2010 - 13:53

Oameni buni, macar bucurati-va ca se tin Zilele Careiene…numai partile rele le vedeti? Alte orase si comune nici macar nu au o zi festiva in cinstea orasului si a locuitorilor lui…nu mai fiti atat de negativisti…dauneaza grav sanatatii! 🙂

de MIRA la 19 aprilie 2010 - 14:04

titlu
„zilele orasului vor avea loc in iunie ”
apoi : inca nu s-a stabilit exact n…ici o data…
hotaresteste cum a fi ????

de LUCA la 19 aprilie 2010 - 18:20

zilele orasului ?din ce bani ? mai bine asfaltati strzile pe banii aia,ca ne distrugem masinile,ar trebui sa cheltuiti banii pe alte prioritati ale orasului,nu sa dati mii de Euro pe niste playbacgii.

de man la 19 aprilie 2010 - 18:49

O mare porcarie, banii alocati ar trebui redirectionati in alte scopuri utile si necesare pentru comunitate zone verzi, spatii de joaca pentru copii, iluminat, reparatii drumuri etc. nu pentru plata unor formatii mediocre si focuri de artificii……………………

de carmen la 20 aprilie 2010 - 03:33

In fond si la urma urmei nu si pentru tineret se tin aceste zile?

de MIRA la 20 aprilie 2010 - 08:58

NU

de alex la 25 aprilie 2010 - 17:13

Desi de mult nu mai traiesc in Carei urmaresc cu mare atentie ceea ce se intampla cu orasul in care m-am nascut. Pur si simplu nu pot sa cred cat de toleranti pot fi cetatenii orasului ,cat de usor accepta si in ziua de azi faptul ca orasul este condus de mai mult de 20 de ani de aceeasi echipa nepasatoare si incompetenta !!!
Din pacate am participat si eu de vreo 2 ori la zilele orasului si le dau perfecta dreptate tuturor care au comentat negativ acest eveniment.
Cat timp mai lasati pe acesti ‘lideri’ sa bate joc de VOI !?
TREZITIVA OAMENI BUNI !!!

de Missogin la 15 mai 2010 - 23:58

ce formatii vin ? stie cnv ?

Lasati un comentariu