Un doctor a refuzat 1 milion de dolari pe an, pentru a face performanţă în România

• publicat la: 30 mai 2010
Un doctor a refuzat 1 milion de dolari pe an, pentru a face performanţă în România

Ar câştiga un milion de dolari pe an dacă ar accepta să lucreze în străinătate, însă se încăpăţânează să facă performanţă în România, pe bani mult mai puţini. Vorbim despre un medic care are la activ zeci de operaţii făcute în premieră naţională şi internaţională. Nu mai aşteaptă recunoaşterea statului, o are pe cea a miilor de copii care au trecut prin sala lui de operaţie.

Pentru doctorul Gheorghe Burnei de la Spitalul Marie Curie din Bucureşti , medicina este un dar de la Dumnezeu. Gândul acesta îi dă puterea să vindece cazuri declarate drept incurabile într-o Românie care a decis să susţină clientelismul politic. “Opreşte profitorul de partid” este o campanie Realitatea TV şi REALITATEA.NET.

Profesorul Burnei şi-a dedicat toată viaţa chirurgiei pediatrice şi s-a specializat în ortopedie atunci când puţini doctori îndrăzneau să facă operaţii revoluţionare la copii. Doctorul Burnei este recunoscut în toata lumea pentru cele peste 60 de tehnici şi procedee chirurgicale inventate chiar de el.

O clinică din Marea Britanie i-a oferit doctorului Burnei 65.000 de lire pe lună.

” Ştiu că e o nebunie să refuz, dar m-am obişnuit aici, şi mi-ar părea rău de tot efortul pe care l-am depus şi sunt convins că dacă plec tot efortul s-ar nărui”, a declarat dr. Burnei.

Sala de operaţie te învaţă că daca vrei să fii un chirurg bun trebuie să ai dincolo de ştiinţă şi mână fină şi un suflet mare. Să vrei şi să poţi să dai tot ce ai mai bun din tine pentru ca după 12 ore de operaţie un copil care a venit în scaun cu rotile să poată pleca acasă pe propriile picioare. Zâmbetul lui este fără doar şi poate pentru medic cea mai mare satisfacţie”.

ziare.ro

comentarii

de Gabi la 30 mai 2010 - 19:48

Felicitari acestui OM,ca el sunt putini vezi cazul de azi preluat pe toate canalele TV -copil de 9 ani,ucis de indiferenta medicii din Slatina.De-ar avea aceasta tara cat mai multi oameni care sa gandeasca asa nu ar mai fi pe listele electorale politicienii acestia corupti si mincinosi care nu urmaresc altceva decat bunastarea lor materiala,calcand in picioare tot ,,ce misca-n tara asta”,chiar si pe acest OM deosebit!Ii doresc acestui medic multa sanatate si succese cat mai mari!Felicitari DOMNULE DOCTOR ca reusiti sa pastrati in suflet juramantul lui HIPOCRATE!!!

de Alistar Lucian la 28 martie 2011 - 19:21

buna ziua domnule doctor burnei am 17 ani si am probleme cu coloana de la 13 ani si as vrea sa ma operez luna viitoare,ce spuneti ma puteti ajuta?daca ma puteti ajuta va rog sa ma contactati la nr de telefoane 0233783440sau0758370098.va rog din suflet sa ma ajutatati sa scap de aceasta problema adica sa ma operati.

Lasati un comentariu