Echipa de oină lăsată fără bani!

• publicat la: 3 iunie 2010
Echipa de oină lăsată fără bani!

Echipa de oină a Liceului Teoretic Carei a solicitat 1.300 de lei, din partea Primăriei, pentru a achita costurile unei deplăsări la Iaşi, unde a avut loc finala naţională a concursului de oină. Cererea a fost refuzată, în cadrul ultimei şedinţe a Consiliului Local.

Echipa de oină a Liceului Teoretic a obţinut locul 8 la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar, care s-a desfăşurat la Iaşi, în luna mai. Căpitanul echipei, antrenată de Mărneanu Ioan, elevul Vezentan Horaţiu a fost recompensat,pentru prestaţiile sale, cu Premiul Special al Juriului.

Sportivii careieni au fost singurii reprezentanţi ai judeţului la competiţia din capitala Moldovei, la care au participat echipe din toate judeţele ţării.

Organizatorii au asigurat, pe durata competiţiei,cazarea şi masa participanţilor, dar nu au putut deconta şi cheltuielile de transport.

Antrenborul echipei, Mărneanu Ioan, a solicitat sprijinul Primăriei, pentru obţinerea sumei de 1300 de lei (13 milioane de lei vechi), echivalentă cu costurile parţiale de transport ale echipei la Iaşi, şi retur.Au contribuit la cheltuieli şi Consiliul Judeţean, cu 300 lei precum şi viceprimarul Keizer Ludovic cu 200lei.

În şedinţa Consiliului Local, din această săptămână, proiectul de hotărâre introdus de consilierul Ciută Ilie pe această temă, a fost respins  . Consilierii UDMR au votat împotrivă.  

P.Sarvadi

comentarii

de suporter la 3 iunie 2010 - 18:03

sa le fie rusine la toti consilierii.doar ptr fotbal sunt bani? fotbalul din carei nu poate juca o finala de campionat judetean si au pretentii financiare,iar cei care ajung la o finala nationala nu au bani de deplasare. dar ma intreb,daca fotbalul ar fi in aceasta situatie,tot asa s-ar procedea? rusine conducerii orasului!

de cititor la 3 iunie 2010 - 18:08

eu am inteles din articol ca numai consilierii UDMR au votat impotriva, si conducerea orasului nu are treaba cu votul consilierilor.
oricum, aici in oras se aplica inca metode medievale, castelane de apreciere a performantelor copiilor.

de Attila la 3 iunie 2010 - 21:03

Ca in toata tara, lucrurile merg pe dos. Aruncam bani pe nimicuri si ne zgarcim la sprijinit valorile. Daca as fi suspicios as zice ca de fapt, consilierii UDMR au votat impotriva oinei (care e un joc practicat numai de romani) si de ce sa dea ei bani pentru chestii romanesti. Ca, daca s-ar fi gandit la banii orasului, nu ar fi aprobat cheltuieli ale primariei care au depasit incasarile. Acolo ar fi trebuit sa fie cerberi. Insa baietii astia se scumpesc la tarate, fiindca sunt ieftini la faina. Halal consilieri! (Vedeti ca am scris halal in romaneste, nu cumva sa-l cititi in limba maghiara!)
Dar, asta e competenta alesilor UDMR. Atata stiu baietii si atata pot. Doar ca aici nu ar urma sa spunem ca de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere, ci ca daca nu sunt in stare, mai bine sa plece. Numai ca nu fac ei greseala asta sa ne ajute sa scapam de ei.

de Attila la 3 iunie 2010 - 21:06

Totusi, n-am inteles din articol, care consilier s-a abtinut? Sigur, cu sau fara abtinerea sa, propunerea tot n-ar fi trecut, fiindca UDMR are majoritatea consilierilor.

de jurnalism de doi bani la 3 iunie 2010 - 22:14

poate ar fi fost util si prezentarea pozitiei consilierilor care au votat impotriva proiectului de hotarare….. 🙁

de attila II la 4 iunie 2010 - 05:07

propun ca din anul scolar 2010,limba romana sa fie predata in,,ungureste”,iar jocul de oina sa se numeasca base-ball.

de PIEDONE la 4 iunie 2010 - 09:14

DACA ERE CONCURS DE GULAS PRIMEAU BANII.RUSINE ROMANILOR CA NU IES LA VOT SA SCAPAM DE UNGURI

de pele la 5 iunie 2010 - 06:20

piedone,noi ar trebui sa scapam de un sovin ca tine.amin!

de TaLiBAnu la 7 iunie 2010 - 06:13

E trist sa vezi asa ceva,noi ne-am dat sufletul pe teren iara primaria isi bate joc de noi.Astia suntem noi oameni buni..
Asa niciodata nu v-om face performante!

de cetatean la 7 iunie 2010 - 12:06

mai Piedone!!!! eu sunt roman dar ,tu suferi cu capul!!! nu e vorba de romani,unguri,romi etc,ci de copiii orasului care au ajuns la o finala nationala!

de Gabi la 10 iunie 2010 - 19:30

Sa le fie rusine d-lor consilieri care au votat impotriva!Probabil daca aveau dumnealor odrasle sau cunoscuti,votau!Dar poate copiii lor nu fac sport de performanta si atunci ce sa le cerem?(,tocmai a achizitionat primaria doua loganuri,de unde au avut bani in plina criza?).RUSINE!!!

Lasati un comentariu