M.I.A.: Facebook şi Google au fost create de CIA

• publicat la: 6 iunie 2010
M.I.A.: Facebook şi Google au fost create de CIA

Cântăreaţa britanică de origine tamilă Maya Arulpragasam, cunoscută sub numele de M.I.A., a declarat că Facebook şi Google au fost create de CIA, avertizându-şi cu această ocazie fanii asupra modului de utilizare a celor două sisteme informatice, informează nme.com.

M.I.A. a declarat pentru revista Nylon că, în opinia ei, este important ca utilizatorii de internet să ştie că persoanele din spatele site-urilor au intenţia de „a-şi bate joc” de oameni, în ceea ce priveşte protecţia informaţiilor personale.

„Toate guvernele sunt conectate pe Google. Guvernele pot să schimbe motoarele de căutare şi doar lucrurile pe care te lasă ei să le vezi reuşesc să apară online. Vreau ca fanii mei să fie conştienţi de aceste circumstanţe online”, a declarat artista.

„Toată lumea de pe internet îţi spune: «Haide cu noi pe Facebook!». Sunt cu toţii atât de optimişti… şi, de fapt, toţi îşi bat joc de tine, din spatele ecranelor. Iar mie nu-mi place acest lucru. Îmi este foarte greu să interacţionez cu fanii mei cunoscând aceste lucruri. Google şi Facebook au fost create de CIA, iar atunci când eşti conectat acolo, trebuie să îţi aminteşti acest lucru”, a adăugat cântăreaţa britanică.

Recent, M.I.A. a lansat un nou single ale cărui versuri o critică în termeni duri pe jurnalista americană Lynn Hirschberg, care a scris în urmă cu câteva săptămâni un articol deloc elogios despre ea.

Mathangi „Maya” Arulpragasam, cunoscută sub numele de scenă M.I.A., este o cântăreaţă, compozitoare, producătoare britanică de origine tamilă, renumită pentru implicarea sa în modă, arte vizuale şi activism politic.

M.I.A. a devenit cunoscută la începutul anului 2004, graţie pieselor „Galang” şi „Sunshowers”, de pe albumul de debut „Aralar”, intens descărcate pe reţelele de file sharing. Cel de-al doilea album, intitulat „Kala”, a fost lansat în 2007 şi i-a adus două nominalizări la premiile Grammy şi o nominalizare la premiul Oscar.

În 2009, revista Time a inclus-o pe M.I.A. în topul 100 al celor mai influente persoane din lume, datorită „influenţei globale pe care o are în mai multe domenii”.

mediafax

comentarii

de Gabi la 6 iunie 2010 - 17:34

Nu stiu ce sa cred,dar totul e posibil,americanii detin puterea lumii!

Lasati un comentariu