Google caută români cu studii în marketing pentru sediul din Irlanda

• publicat la: 25 octombrie 2010
Google caută români cu studii în marketing pentru sediul din Irlanda

Românii care au studii de business şi marketing pot aplica pentru un job de manager de operaţiuni pentru vânzările online la sediul Google, cel mai popular motor de căutare din lume, din Iralnda, potrivit Ameliei Creţu, account relationship manager al Google Adwords România, care a postat anunţul jobului pe Twitter.

Responsabilităţile acestui post includ creşterea bazei de clienţi pentru serviciul AdWords în ţările în curs de dezvoltare şi elaborarea unor strategii şi statistici pentru aceste regiuni.

Potrivit site-ului companiei, Google are 63 de locuri disponibile pentru sediul în Irlanda, care se ocupă şi de afacerile din România. Românii mai pot aplica pentru un job în domeniul vânzărilor online, care se referă la administrarea serviciului AdWords, prin care companiile îşi fac publicitate prin sistemul Google.

Cei care vor lucra pe acest post vor asigura suport prin e-mail sau telefon pentru clienţii acestui serviciu, potrivit anunţului de angajare disponibil pe site. Presa internaţională a scris în luna august că Google intenţionează să-şi mai deschidă un sediu în Irlanda, unde va angaja 200 de persoane. Google are în plan să deschidă la un moment dat un birou în România, însă data exactă la care se va întâmpla acest lucru nu a fost decisă momentan. Reprezentanţii Google au declarat anterior pentru ZF că informaţiile referitoare la deschiderea unui birou al Google în România până la finele acestui an sunt inexacte.

sursa  :ziarul financiar

Lasati un comentariu