S-a deschis cel mai mare parc de agrement din ţară

• publicat la: 24 iunie 2010
S-a deschis cel mai mare parc de agrement din ţară

Sute de turişti au invadat cel mai mare parc de distracţie şi sport din România, situat la 25 kilometri de Braşov, pe DN 13, în comuna Chichiş.

Turiştii au parte de distracţii diverse , de la fotbal, golf, cel mai nou sport din România, până la petrecerea timpului în limuzina Natura Parc. În plus, zona specială de campare i-a lăsat cu gura căscată pe turişti.

Natura Parc oferă cazare în căsuţe lacustre, bungalowuri şi corturi indiene, dotate cu electricitate şi internet wireless. Turiştii mai independenţi pot alege campingul special pentru rulote sau grătare în aer liber.

La Natura Parc puteţi practica sporturi care de care mai diverse: pescuit sportiv, minifotbal, plimbări cu barca şi hidrobicicleta, tennis de câmp şi de picior, fotbal şi volei pe plajă, mountainbike, tir cu arcul şi human table gonflabil. Organizatorii le-au pus vizitatorilor la dispoziţie morcovi, pentru a hrăni animalele Circului Europa, prezent la deschiderea spaţiului de agrement.

Distracţie şi concursuri 

Muzica pentru toate gusturile  răsuna întreaga zi, iar concursurile puse la cale de Gabi Jugaru le aduce premii frumoase turiştilor.  Întins pe 160 de hectare, Natura Parc oferă turiştilor alternativa perfectă la distracţie în aer liber

Accesul în parc costă cinci lei de persoană, dar pot fi câştigate şi abonamente în zona de campare, pentru tot anul.

Pe viitor, Natura Parc va fi dotat cu ştrand, zoo parc, skate parc, rafting, paintball, dar şi cu un post de radio ce va emite, la cald, din parc. În plus, zona va fi dotată cu o piaţă eco, pentru ca turiştii care se vor caza aici pe o perioadă mai lungă să aibă acces la o alimentaţie sănătoasă.

Accesul în parc se face din DN13, la kilometrul 16, de unde turiştii vor fi preluaţi cu trenuleţul Natura Parc Express, până la zonele de distracţii.

 www.naturaparc.ro

Lasati un comentariu