Victoria Carei – Spicul Mocira 0-4. Spicul Mocira câștigă! Victoria Carei rămâne în mocirla Diviziei Județene!

• publicat la: 15 iunie 2010
Victoria Carei – Spicul Mocira 0-4. Spicul Mocira câștigă! Victoria Carei rămâne în mocirla Diviziei Județene!

Victoria Carei: Cionca, Balogh, Alexuțan, Tabi, Gnandt, Sârca, Dascăl, Petzer, Roșu, Ozsvath, Hagen.

Spicul Mocira: Nicea, Mureșan, Mureșan, Chișiu, Mureșan, Pop, Rus, Pataky, Piroska.

Arbitrii: Unimătan Paul, Bârjan Gabriel și Tunyogi Francisc. Observator: Terheș Alexandru.

Minutul 1.

Victoria Carei evoluează în alb.

Spicul Mocira evoluează în roșu/negru.

Teren excelent, vreme perfectă, 300 de spectatori în tribune, dintre care 100 sunt careieni.

Minutul 5. Victoria a început curajos și domină teritorial.

Minutul 10. Spicul a echilibrat jocul. Piroska își dovedește clasa, prin câteva pase de efect, driblinguri fine și un șut exact, pe centrul porții lui Cionca.

Minutul 15. Victoria construiește simplu și eficient, dar lipsește clarviziunea ultimei pase. Acțiunile de atac se frâng în preajma careului advers!

Minutul 20. Victoria domină teritorial, dar Spicul pare foarte periculoasă pe contraatac. Fiecare minge recuperată de maramureșeni ajunge în preajma careului lui Cionca.

MINUTUL 22. OCAZIE VICTORIA! Balogh șutează de la distanță, iar portarul Spicului are o intervenție ezitantă, în doi timpi.

MINUTUL 24. OCAZIE SPICUL! Cionca respinge cu greu un șut din lovitură liberă. Portarul Victoriei e incomodat de soare! Mingea șters și bara!

MINUTUL 25. GOL SPICUL. Pataky a îndeplinit o simplă formalitate și a înscris cu un șut din careul mic, după ce Piroska și Rus au făcut șah mat apărarea Victoriei pe flancul stâng, unde Gnandt, Roșu și Tabi au fost depășiți ușor.

Minutul 30. Victoria domină în continuare, dar nu își creează ocazii clare!

Minutul 35. Joc anost, fără idei, din partea ambelor echipe.

Minutul 40. Clarviziunea celor două echipe a dispărut. Se joacă la nimereală. Echipele așteaptă, parcă, pauza.

Minutul 45. FINALUL PRIMEI REPRIZE. Spicul intră în avntaj la cabine, prin golul marcat de Pataky în minutul 25.

Pauză. Victoria a început curajosul meciul, a controloat prima jumătate a reprizei, dar nu a reușit să își creeze nici o ocazie clară de gol. Lipsește omul ultimei pase! Din nefericire o parte dintre tinerii fotbaliști ai Careiului sunt dominați de miza meciului. Roșu e ca și inexistent, Sârca a jucat și el mult sub nivelul său. Hagen și Ozsvath nu au beneficiat de mingi utile. Cei doi au coborât mult spre centru, dar nici asta nu a înviorat atacul.

REPRIZA A DOUA

Minutul 46. Echipele au început partea a doua în aceleași formule.

Minutul 50. Victoria presează steril. Spicul contraatacă periculos.

Minutul 55. Victoria nu reușește mai nimic. Spicul joacă mult mai relaxat, profitând de avantajul scorului.

Minutul 60. GOL SPICUL. Szaniszlo înscrie în urma unui contraatc școală, după o fază prelungită de atac a careienilor, profitând de degringolada din flancul drept al apărării noastre, und eevoluează Gnandt și Roșu.

Minutul 65. Schimbare Victoria: Kovacs intră în locul lui Roșu. Jocul curge într-o singură direcție. Piroska a început ”floricelele”: pase cu călcâiul, șuturi lobate și centrări ”din gleznă”!

Minutul 70. Spicul domină jocul mental. Maramureșenii își permit execuții spectaculoase, iar 2-0 nu pare deloc un scor periculos, în condițiile în care Victoria pare copleșită de scor!

Minutul 72. GOL SPICUL! Piroska a recuperat o degajare slabă a apărării careiene, face un dribling scurt, prin care trece de Petzer și Alexuțan, șutează de la 16 metri, în direcția opusă deplasării, iar Cionca nu are nici o șansă!

Minutul 75. GOL SPICUL! Pataky marchează al doilea său gol, după cursă de 40 de metri, pe axul central al terenului.

Minutul 80. Spicul face spectacol. Fiecare atac al celor din Mocira e o mare ocazie! Cornel Dinu ar arunca prosopul!

Minutul 85. Spicul așteaptă finalul meciului. Antrenorul celor din Mocira rulează întreg lotul!

Minutul 90. Spicul umilește Victoria Carei. Meciul se închie cu victoria celor din Mocira, scor 4-0. Au înscris: Pataky, minutele 25 și 75, Szaniszlo, în minutul 60 și Piroska, în minutul 72.

comentarii

de MISTER la 17 iunie 2010 - 20:33

poate are el la oar unu mai bun>………….rusine! ca nu stiu de ce am impresia ca de acolo e.

de Daniel (din "SQUAD" Carei( la 21 iunie 2010 - 08:11

Am vazut meciul la tv… slab de ambele parti…forta disproportionata de obicei in favoarea Mocirei… s-a vazut experienta si lipsa emotiilor la cei de la Mocira. Ratari au fost de ambele parti,mai multe pentru Mocira.Cam asta-i concluzia mea…echipa e prea tanara (inca) pentru a promova.Succes in continuare! Cionca nu baga de seama ce zice lumea rea,plus ca as recomanda fotbalistilor sa nu mai intre pe buletin de carei,pentru ca doar ii demoralizeaza lumea… . Iar cei care vor sa certe jucatorii (si prin asta poate considera ca-i motiveaza) ar fi bine sa o faca dupa fiecare meci,la stadion… asa vor intelege mai bine jucatorii.Parerea mea… Salutari de la Satu Mare! Doar Victoria!

de Daniel (din "SQUAD" Carei) la 21 iunie 2010 - 08:17

p.s. lumea ar trebui sa inteleaga ca daca tot scrie urat de jucatorii astia tineri sezonu urmator va fi si mai greu pentru Victoria…ca ei nu au mentalul juniorilor de la Ajax (de exemplu) ca sa reziste atacurilor presei/suporterilor. Cat e media de varsta a echipei? (fara Tabi) v-ati gandit vreodata? Plus ca la ce “salarii” se dau la Victoria nu se baga nimeni matur si cu experienta ca sa traiasca din fotbal …atata timp cat granitele europei sunt deschise,daca intelegeti ce vreau sa spun. pace!

de Daniel (din "SQUAD" Carei) la 21 iunie 2010 - 08:18

p.s.2 : merita criticati,intradevar,recunosc…dar prin asta mai mult rau facem acestei echipe

de de la moca la 21 iunie 2010 - 12:28

zsiga vad ca tare smecher esti:))))))))….hai la stadion si zine in fata la toti …nu sa ne vorbesti pe buletindecarei…zine in fata:))

de zsiga la 21 iunie 2010 - 12:46

Se vede ca esti “junior” si nu intelegi unele lucruri. Citeste te rog toate commenturile aduse la adresa echipei(aici nu ma refer la commenturi date de coechipieri, ci de la suporteri sau simpli sustinatori ai echipei locale) si mai vorbim de smecheriile mele. Asta e numai una, dar daca chiar vrei ar fi o chestie sa se adune toti careienii si sa avem toti o discutie cu “marile sperante ai fotbalului romanesc” si pun pariu cu tine ca numai cuvinte de lauda ati avea :))

de mircea la 15 februarie 2012 - 03:30

fara suparare,is in intarziere cu comm da la momentul ala nu cred ca ne putea bate nimeni din judetele astea la ce echipa aveam si cum jucam,degeaba gasiti vinovati,ca toti pateau la fel,jucam un fotbal frumos,cu piri dirijor,sunt si eu jucator la mocira si am jucat in meciul ala,baieti aia erau speriati,si din cate imi aduc aminte antrenorul era fundas central,o paine de mancat era cu 2 viteze in minus,nu aveau ce sa faca baieti atunci degeaba ii criticati

Lasati un comentariu