Ş-am pornit să colindăm….

• publicat la: 14 decembrie 2010
Ş-am pornit să colindăm….

Elevii Scolii Generale din Andrid au pornit la colindat.Indrumaţi de învăţătorul Găzdag Mircea , micuţii elevi i-au provocat pe colegii lor de la Şcoala Generală din Vezendiu  la  un concurs de colinde.Colindătorii din Vezendiu au fost pregătiţi de învăţătoarele Borhidan Maria şi Giurcău Firuţa. Şcoala din Andrid a fost gazda unui eveniment cultural artistic deosebit care a angrenat  în final toţi elevii şcolii.Gazdele i-au cinstit pe colindători cu tot felul de dulciuri si sucuri.

Odată incheiat concursul, copiii au pornit la colindat la Primăria din sat unde au fost primiţi deasemenea cu tot felul de bunătăţi.

Am remarcat frumoasele costume populare ,care demonstrează o dată in plus că tradiţiile populare româneşti nu vor dispare niciodată.

redacţia

comentarii

de Bucurie la 14 decembrie 2010 - 21:34

Frumos eveniment,felicitari Scolii din Andrid si Vezendiu,mai ales invatatorilor,ca va ocupati de acesti copiii minunati si de colinzile acestor cete de ingerasi care ne intorc in timpurile frumoase de odinioara si redau adevarata valoare si semnificatie a Cracinului:de a iubi si de a fi primitori si buni!costumele sunt minunate,si cu adevarat Isus se naste in sufletele noastre ascultandu-le colinzile,si ne aduce fericire,bucurii si lumina in suflete!
Sarbatori fericite va doresc tuturor,bucurii si impliniri alaturi de cei dragi!

de adela la 15 decembrie 2010 - 16:33

Numai sa nu distruga si aceasta scoala, asa cum a distrus-o si pe cea din Marna!

Lasati un comentariu