Cupa Futsal Carei in plină desfăşurare

• publicat la: 16 ianuarie 2011
Cupa Futsal Carei in plină desfăşurare

Sâmbătă dimineaţa , de la orele 8,00  au inceput meciurile primei ediţii a Cupei Futsal Carei, o competiţie interjudeţeană de fotbal în sală.

La start s-au aliniat 16 echipe sosite din diverse oraşe. Organizatorii competitiei,Kovacs Szabolcs,Gindele Gergo şi Paul Sarvadi au depus eforturi extraordinare pentru a face posibilă desfăşurarea in cât mai bune conditii a acestui eveniment sportiv.Nu au lipsit nici situaţiile delicate când , inainte cu doar două zile de incepere,una dintre echipele inscrise s-a retras.

Din fericire, până la urmă s-a găsit o altă echipa şi astfel, competiţia se va desfăşura in conditii normale.Pe ultima sută de metri, in chiar ziua inceperii intrecerii , organizatorii s-au confruntat cu o nouă  problemă .De  această dată o echipa de pe plan local a fost nevoită să abandoneze competitia din cauza  unor evenimente inopinate apărute la locul de muncă al jucătorilor.

Kovacs Szabolcs, unul dintre organizatori a precizat pentru Buletin de Carei : „Sperăm ca acest campionat să fie unul reusit, fără evenimente neplăcute, unde să fie prezent  fair-playul “.

Gindele Gergo, prezent şi el in echipa de organizare , a dorit să salute prezenta in  competitie , in lotul echipei  Vonal FC, a jucătorului   Szocsi Laszlo care are până la ora actuală  52 de prezenţe in echipa naţională de Futsal.

In urma desfăşurării meciurilor preliminare, clasamentul se prezintă astfel:

grupa A

Power           6p,

Zsukasok      1p

Dinamo         0p

grupa B

Malaria          9p

Old Boys       6p

Victoria Carei 3p

Contitech       0p

grupa C

Vonal FC            9p

Victoria Petresti  6p

Jad                     3p

Transformers       0p

grupa D

Ros Albastri        9p

Bad Boys            6p

Frohlich Foieni     3p

UDMR                 0p

Astăzi, cu incepere de la orele 10,oo au loc sferturile de finală precum şi semifinalele şi finala competiţiei.

In primul sfert , se vor intâlni echipele   Power   şi  Old -Boys .

al 2-lea sfert:  Vonal FC – Bad Boys

al 3-lea sfert;  Malaria – Zsukasok

al 4-lea sfert:  Ros Albastri – Victoria Petresti

De la orele 14,45 va avea loc un meci demonstrativ de fotbal feminin, intre echipele Contitech Carei şi Veszprem Ungaria.

redactia

comentarii

de fery la 18 ianuarie 2011 - 13:29

pai unde a fost fayr play cand cei dela bad boys au jucat cel mai dur…iar despre reg. habar nu aveti care e reg. in sala sa jucat foarte dur de catre unele ech…si voi care va credeti mari arbitri nu ati aplicat reg. de SALA.

de vuvuzella la 18 ianuarie 2011 - 13:31

sa organizezi pe bani altora ….???????????????? poate sa o faca ori cine.

de s-m la 18 ianuarie 2011 - 13:33

felicitari celor de la oradea secui si satu-mare jad si old boys care au jucat ce se joaca in SALA restu sa mai treaca pe la sala.

de carei la 18 ianuarie 2011 - 13:35

Un jucator adevarat ..NR….17 de la secui…FELICITARI

de paszuj la 19 ianuarie 2011 - 12:07

fery de ce nu ai venit tu sa arbitrez daca te crezi mare arbitru si daca tu sti bine regulamentu de futsal. nimeni nu a zis ca asta e regulamemntu de futsal, asa au hotarat organizatori.impreuna cu capitani de echipa.

de leven la 19 ianuarie 2011 - 22:21

da si într-adevăr a fost puţin scump cei 400 lei/echipă…

de organizatorul la 3 februarie 2011 - 12:02

bai vuvuzela , nu pt tine am organizat acest turneu…. ce ca din banii altora??? pana acuma tu ai scris cel mai destept comentariu , tine-te tot asa mai departe , o sa ajungi mare frate:)

Lasati un comentariu