13 locuri de muncă la Carei

• publicat la: 25 mai 2011
13 locuri de muncă la Carei

Peste 200 de locuri de muncă sunt disponibile în judeţul Satu Mare pentru săptămâna 23-27 iunie, iar alte 40 de oferte sunt valabile în ţările UE. Agenţii economici pun la dispoziţia sătmărenilor cu studii superioare 21 de locuri de muncă şi alte 126 de locuri de muncă sunt pentru cei cu studii medii. Alţi 22 de sătmăreni fără calificare sunt aşteptaţi să îşi caute un loc de muncă. Domeniul textilelor ocupă locul fruntaş la oferte. Sunt disponibile 55 de astfel de locuri de muncă, dintre care 39 la Satu Mare şi 18 la Ardud, 13 la Carei, iar la Negreşti zece.

Spania, Ungaria, Belgia şi Republica Cehă au 40 de oferte de lucru. Pentru Spania pot aplica 20 de persoane, cinci ingineri pentru validare software si hardware, cinci ingineri proiectare hardware, cinci ingineri de calitate şi cinci ingineri software. Belgia are 16 oferte de lucru, iar Ungaria şi Republica Cehă câte două oferte.

In oraşul Carei sunt disponibile 13 locuri de muncă, 3 de mecanic auto, 3 muncitor necalificat la demolări clădiri, zidarie, mozaic, gresie, faianţă, 6 posturi de şoferi de autoturisme şi camionete şi 1 post de zidar pietrar.

sursa TV1SatuMare

Lasati un comentariu