14 joburi pentru careieni

• publicat la: 31 mai 2011
14 joburi pentru careieni

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Satu Mare anunţă pentru săptămâna in curs 208 locuri de muncă vacante in tot judeţul.

Astfel in Satu Mare sunt disponibile 166 de locuri dintre care 20 pentru cei cu studii superioare, 137 pentru cei cu studii medii şi 9 pentru cei fără calificare. Ca deobicei, cele mai multe locuri de muncă sunt pentru confecţioneri-asamblori articole din textile, controlori calitate, operatori confecţii industriale imbrăcăminte-ţesături,tricoturi,materiale sintetice. Se mai caută un director economic, programatori, brutari, evaluator proiecte sau ingineri.

In Carei sunt vacante 14 joburi pentru cei care işi doresc să lucreze ca agent de intervenţie pază şi ordine, mecanic auto, muncitor necalificat la demolări clădiri, zidărie, mozaic,faianţă, gresie, parchet, şofer de autoturisme şi camionete, zidar pietrar.

Agenţii economici din Ardud scot la concurs 18 locuri de muncă pentru confecţioneri tricotaje după comandă iar cei din Negreşti Oaş 10 locuri de muncă pentru cusător piese la incălţăminte din cauciuc, excavatorist pt.excavatoare cu rotor de mare capacitate, maşinist la instalaţii de preparat şi turnat beton şi mixturi asfaltice, mecanic utilaj, şef raion/adjunct, şef raion de mărfuri alimentare/nealimentare sau şofer autocamion/maşină de mare tonaj.

Sursa: TV1 Satu Mare

Lasati un comentariu