Cupa 1 Iunie la karting

• publicat la: 31 mai 2011
Cupa 1 Iunie la karting

Membrii  cercului de karting de la Clubului  Elevilor Carei au participat  la a treia competiție a concursului Interjudețean ,,Cupa 1 Iunie” care s-a  desfășurat la Marghita, în data de 28 mai.

Cele mai bune rezultate au fost obținute de către Selymes Adam (locul III – categoria “bambini”)  și Keller Mark (locul II – categoria “pufo”). Ceilalți concurenți au terminat între locul patru și șapte: Egli Cristian, Szabo Steven, Papp Adam, Meszaros Mark, Mille Janos, Paszti Csongor, Varga Tamas, Dobai Csaba, Schmidt Roland și Negru Norbert. Din cele 10 echipaje participante, Clubul Elevilor Carei s-a clasat pe locul VI .Kartistii carieni sunt indrumati de antrenorul Mille Ioan.

redactia

comentarii

de andrea la 19 iunie 2011 - 14:47

La categoria bambini a castigat SELYMESI DAVID , acesta insemnand ca ati scris gresit numele (nu Selymes Adam).Nu inteleg de ce greseste un jurnalist, de ce nu este mai atent si de ce nu se informeaza inainte sa scrie un text

de andrea la 19 iunie 2011 - 14:52

Bietul copil din doua concursuri a castigat doua,mai mult, la cupa Silvania a fost singurul din Carei care a castigat,si i se greseste tot timpul numele in asemenea hal.Jurnalistilor, de ce sunteti asa neatenti?
SELYMESI DAVID-CAMPION

de Buletin de Carei la 19 iunie 2011 - 15:16

Felicitari singurului copil castigator al Cupei Silvania! In ce priveste greselile,ele nu ne apartin,deoarece au fost redate intocmai comunicatului primit de la Clubul Elevilor,sectia karting.Ne pare rau ca nu il cunoastem pe acest baiat talentat dar noi nu ne permitem sa modificam numele persoanelor mentionate in comunicatele primite asa ca nu este justificata malitiozitatea Dvs. fata de colectivul nostru.
Va asteptam cu materiale sau mentiuni despre rezultatele deosebite pe care suntem convinsi ca le va avea si in continuare.Va rugam sa rezolvati problema cu cei din cadrul clubului pentru a evita pe viitor asemenea neplaceri.

de gabi la 19 iunie 2011 - 15:38

ca bucura-te ca scriu despre el, ce..? pe tine te cheama andrea, sau andreea? mare atentie!

de andrea la 21 iunie 2011 - 07:16

Eu stiu sa-mi scriu numele corect, dar oare tu sti? Iar in legatura cu faptul sa ma bucur ca scriu despre el (recunosc ca nu a fost greseala redaciei)pai sa se scrie orice numai sa fie scris? Ce mentalitate mai e si asta?

Lasati un comentariu