Kartişti careieni la Cupa Silvania

• publicat la: 14 iunie 2011
Kartişti careieni la Cupa Silvania

Cercul de KARTING de la Clubul Elevilor, impreună cu AS. KART RACING, a participat la concursul interjudeţean de KARTING Cupa ,,SILVANIA ,, editia a IV-a,în perioada  11-12.06. 2011 .

De la Clubul Elevilor,la categoria Bambini,  SOLYMOSI  DAVID  a terminat pe locul III , şi ceilalti participanţi obţinând rezultate bune.Au primit diplome ,medalii : EGLI CRISTIAN, KELLER MARK, PAPP ADAM , MESZAROS MARK, MILLE JANOS  şi  VARGA TAMAS .

Concurenţii de la AS KART RACING in frunte cu instructorul FRAST ROBERT , au obţinut la categoria 100 Senior, prin HUND CSABA,un frumos  loc III .Ceilalţi participanţi ai acestui club au obţinut menţiuni : SCHIDT ROLAND, PASZTI CSONGOR, NEGRU NORBERT,DOBAI CSABA şi  SCHULLER EBERHARD .

redacţia

comentarii

de andrea la 19 iunie 2011 - 14:39

Solymosi este scris gresit, il cheama SELYMESI.Mai mare atentie va rog

de andrea la 19 iunie 2011 - 14:40

SELYMESI DAVID

de andrea la 19 iunie 2011 - 14:58

SELYMESI DAVID este singurul copil din Carei care a castigat la cupa Silvania.
Congratulation

de Buletin de Carei la 19 iunie 2011 - 15:14

Felicitari singurului copil castigator al Cupei Silvania! In ce priveste greselile,ele nu ne apartin,deoarece au fost redate intocmai comunicatului primit de la Clubul Elevilor,sectia karting.Ne pare rau ca nu il cunoastem pe acest baiat talentat dar noi nu ne permitem sa modificam numele persoanelor mentionate in comunicatele primite asa ca nu este justificata malitiozitatea Dvs. fata de colectivul nostru.
Pe viitor va asteptam cu materiale sau mentiuni despre rezultatele deosebite pe care suntem convinsi ca le va avea si in continuare.

de kovacs antal (puha) la 19 iunie 2011 - 15:16

samujel,az alatorvos megint ratokvert!:))))

Lasati un comentariu