Înfrângere categorică

• publicat la: 12 mai 2011
Înfrângere categorică

Miercuri,in etapa a 26-a ,Victoria Carei a primit vizita liderului seriei Someşul Oar.Dacă pe plan local asistenţa a fost destul de scăzută, maxim 200 de spectatori, echipa oaspete a fost incurajată frenetic pe toată durata meciului de o galerie numeroasă dotată cu toată recuzita.

Victoria Carei ,antrenată de Fabian Peter,ajutat de Botoş Ludovic a inceput cu

Fekete,Botos,Schupler,Ticle,Stier,Peczer,Kopriva,Rosu,Geces,Pereş şi Hagen.

Someşul Oar ,condusă  de Nagy Istvan aliniază următorul 11,

Coman,Nichita ,Botoş Daniel,Bilt,Szaraz,Botoş P.Gavrus,Sălăgean,Nagy I,Nagy Istvan,Jiga

Incă din primul minut al partidei ,Someşul Oar  demonstrează de ce sunt liderii seriei şi printr-o aşezare  şi un joc elaborat  se instalează cu arme şi bagaje in terenul Victoriei.

Nu trec decât cinci minute şi asistăm la deschiderea scorului.Botoş ii pasează lui Ticle ,acesta preia balonul greşit ,dându-i posibilitatea lui Nagy Istavan să ii fure mingea ,pătrunde in careu şi il invinge pe Fekete la colţul scurt.

Victoria -Someşul  0-1

Nu trec decât două minute  şi in min7 Găvruş il execută pe Fekete,inscriind cu un şut de la 30m direct in vinclu.

Victoria -Somesul 0-2

Oarul işi continuă jocul frumos,şi in minutul 15 işi putea mări avantajul dar Jiga ,din16m ,nu nimereşte spatiul porţii.

Primul şut la poartă al gazdelor il consemnăm abia in minutul 20,când Roşu centrază periculos de pe partea dreaptă ,Nichita respinge până la 16m,de unde Pereş trage puţin peste bară.

Victoria mai are  o fază periculoasă la jumătatea reprizei ,când Gecse il deschide bine in adâncime pe Hagen,acesta driblează uşor un adversar ,işi face mingea pe piciorul drept dar Nichita il blochează in momentul şutului .

Vădit incomodaţi de presingul oaspeţilor,Victoria nu  are soluţii  si in min35,acelaşi Nagy Istvan il deposedează pe Peczer la 25m,ii pasează lui Zsiga in careu care il invinge tot la coltul scurt pe Fekete.

Victoria-Someşul 0-3

Oaspeţii intră la pauză cu un neverosimil dar meritat 4-0 ,inscriind in min45 cel mai frumos gol al partidei prin Jiga, când de la 18m trimite mingea cu efect in colţul lung al porţii apărate de nefericitul Fekete.

Victoria Carei intră hotărâtă după pauză,să mai scoată ce se poate din acest joc.

Kovacs ii ia locul lui Ticle şi Hagen este retras pe linia de fund.Au zece minute bune ,când le pun probleme oaspeţilor,si trec pe lângă gol in min50 când Peczer il lansează pe partea stângă pe Kopriva ,care centrează la marginea careului mic,dar Pereş nu ajunge la minge.

Un minut mai târziu Roşu execută bine  o lovitură liberă de pe partea dreaptă,il găseşte demarcat in careu pe Pereş care pune latul şi trimite mingea pe sub Coman in plasă.

Victoria-Somesul 1-4

Nagy Istvan putea reface diferenţa in min56 dar nu il poate invinge pe Fekete din 6m ,care respinge in corner.

Totuşi diferenţa este refăcută in min60 ,când după câteva pase succesive in treimea Victoriei,Jiga centrează de pe partea  stângă in careu,Schupler ii pune mingea pe tavă lui Găvruş care din 14m o trimite puternic in  poartă.

Victoria Carei-Somesul Oar 1-5 ( scor final)

Până la sfărşitul meciului tot oaspeţii sunt la conducerea jocului ,care işi puteau mări diferenta in câteva rânduri .

La Victoria au mai evoluat Podină si Madarasz care i-au inlocuit pe Gecse şi Stier.

Someşul, pe parcursul reprizei a doua ,a făcut cinci schimbări,introducându-i in teren  pe Marian,Paul,Sunea,Varga si Lucian care i-au inlocuit pe Sălăgean,Bilt,Nagy Istvan,Gavrus si Jiga.

Bucurie mare a echipei Somesul Oar,care  obţine o victorie categorică la Carei , prin această victorie  câştigând seria şi matematic.

Meciul a fost condus la centru Mazilu Ovidiu,ajutat la margine de Neki Sorin şi Pop Emanuel.Observator de joc,Pataki Zoltan.

redactia

comentarii

de oliko la 12 mai 2011 - 15:52

hei hei hai OLIMPIA!!!!

de podoba mircea la 13 mai 2011 - 13:21

Vai de capul nostru !!! Trebuie sa asteptam o alta generatie!

de dinamovitu la 13 mai 2011 - 13:54

asta e valoarea baietilor si daca le criticam se simt jigniti si stau pe net toata ziua si ne fac prosti ca noi nu intelegem fenomenul sa fii incompetent la o meserie nu e rusine asa ca baieti apucativa de altceva ca fotbalisti nu o sa fie din voi in veci vecilor amin

de gabi la 13 mai 2011 - 15:09

d-le podoaba mircea, in primul rand sa nu o luati ca pe o jignire sau mai stiu eu ce…

eu am vazut meciul, si pot spune ca am vazut multe meciuri in viata mea…echipa somesul oar are jucatori foarte buni si individual, si sunt buni si ca echipa, pentru ca joaca de mult timp impreuna, am putut vedea anumite trasee de joc, pe care nu le-am vazut demult la o echipa ce a venit in deplasare la noi, la carei. nu stiu daca ati remarcat jocul de pase, si lansarile in adancime pe flancuri. cand am plecat de la meci, am trecut pe langa niste batrani, pe care ii stiu ca frecventeaza meciurile, si am auzit ceva de genu’ : „astia au jucat mai bine ca aia din A…”. Bine, veti spune ca e alt nivel acolo, dar sa stiti ca acuratetea executiilor a fost de nivel ridicat. daca tot asteptam o alta generatie, nu rezolvam nimic. asteptarea nu e o rezolvare. si stati relax, pleaca in vara iar o droaie de jucatori, din cate se aude. reconstruim si intinerim la nesfarsit? putem intineri cu 8-9 jucatori din 11 ce abia au terminat junioratul? pai tocmai asta a fost motivul pentru care au retrogradat din liga a 3-a in 2007…intinerirea facuta fara cap. nu ai ce sa le reprosezi.

dinamovitu, nu ai cum sa competent, in 1998 era o serie in D, cu 14 echipe, acum sunt 2 cu 16. si uite asa ne ducem in jos. daca te obisnuiesti sa bati urziceniul cu 6-0, in meciurile tari, ca si cele cu oarul, se va intampla ce s-a intamplat miercuri. eu zic sa vedem si ce face oarul cu olimpia, si atunci putem sa ne apucam sa criticam. deocamdata cred ca ne-a batut o echipa net superioara.

de podoba mircea la 13 mai 2011 - 18:24

eu nu imi fac probleme in legatura cu echipa de fotbal,ptr ca am eu destule pe cap cu sportul meu.probabil echipa din oar este mai experimentata,mai coapta si a meritat victoria cu acest scor.Si eu joc cu copii de 13 ani in div B de seniori,dar am o viziune,ca peste 2 ani oricare din acesti sportivi vor reusi sa joace in div A,la loturi de perspectiva sau sa mearga in campionate puternice unde este si putere financiara! In ultimi ani am reusit sa legitimez sportivi la Centrul Olimpic Bistrita,CSM Arad,Farul Constanta,CSM Cluj,Slatina,Oradea…Si la fotbal tb o strategie( sa crestem jucatori ptr Carei ca sa facem echipa,dar sa ne gandim cum ii pastram,sau sa ii vindem la centre puternice din tara sau strainatate) BAFTA!!!!!

de dinamovitu la 13 mai 2011 - 18:39

pt gabi.ai dreptate oaru e o echipa foarte buna la noi selectia e buba nu conteaza ca pierzi un meci sau doua problema e cum se prezinta echipa in tot campionatu si ce viitor are chiar daca nu ar pleca nici un jucator si ar avea mii de euro salar aceasta echipa nu are viitor atat pot baieti nu e rusine.aria de selectie e foarte mare in jurul si in carei problema e ca cine face selectia si mai ales cum si de cine sunt platiti .un antrenor bun care sa lucreze nu numai pt bani ci si din placere si sa aiba putere totala le echipa ar gasi foarte multi jucatori cu care in maximum doi ani ar promova in liga 3

de gabi la 13 mai 2011 - 19:23

@podoaba mircea
exact, problema e pastratul…de ceva timp nu reusim sa avem o echipa cat de cat stabila. asta e baiul.
@dinamovitu
echipa de anul trecut, plombata cu kovacs jr, peczer, kopriva si ticle eu zic ca anul asta se duela cu oarul pt locul 1. bineinteles daca se renuntau la mprovizatii gen dascal mijlocas central, tabi fundas si mijlocas la nevoie, mai nou ucu fundas dreapta (bine am vazut?!).

de gabi la 14 mai 2011 - 07:44

*fundas stanga

de jucator la 14 mai 2011 - 10:02

Este o harababură mare la echipa,nu este cineva care sa faca ordine si disciplina calumea !

de gabi la 15 mai 2011 - 08:49

tu mai tii cu victoria? 😀

de "SQUAD Carei" la 15 mai 2011 - 08:57

nu,tin cu Neftci Baku …care a luat titlul aseara la Eurovision

de oliko la 15 mai 2011 - 09:49

Hotel Fm locul 17. – cam slab…
Forza ALEX SZUZ!!!

de gabi la 15 mai 2011 - 19:32

Real Andrid(Madrid) – Victoria Carei?

de jucatore la 15 mai 2011 - 19:40

2-1 ptr andrid

de gabi la 15 mai 2011 - 20:21

shit…

de oliko la 16 mai 2011 - 05:16

bull shit…..!

de kiki la 16 mai 2011 - 08:15

chiar asa am ajuns batjocora Andridului sa va fie rusine dar nu numai sunteti de vina si conducerea echipei si primarul si vicele care au lasat sa degenereze,fotbalul din carei la cote imposibile.Rusine nu am fost la meci dar aia din andrid nu stiu lega 2 pase,aici trebuia un antrenor ferm,dur care facea ordine ,nu un birjar care era rezerva lla echipele de la tara iar la noi a ajuns mare antrenor,probabil l-ati confundat dupa nme cu celalalt Fabian!!

de ocsi la 16 mai 2011 - 08:41

aduceti pe pinter sanyi bacsi ca nu avem nici echipa de junior sila fc kinder sint copii talentati darnu sint pregatiti

de gabi la 16 mai 2011 - 09:05

redactia, ati fost la meci? ceva articol? 😀

de de la un suporter la 16 mai 2011 - 09:14

fabiane cheama-ti inapoi baietii care au plecat indiferent din gresala cui si reorganizeazati jucatorii in teren ptr ca acest campionat asa ar trebui sa se sfirseasca impreuna cu cat ati inceput campionatul astai parerea mea

de gabi la 16 mai 2011 - 09:37

„nu am fost la meci, dar rusine!!” <–ce exemplu mai clar vreti…?

de dinamovitu la 16 mai 2011 - 15:19

daca si andridul a castigat in fata victoriei ce sa mai comentam jalnic si dureros.intrebare:de ce nu se implica kaizer la echipa asteapta viitoarele alegeri si va promite atunci marea cu sarea numai sa-l votam

de kovacs antal (puha) la 16 mai 2011 - 15:47

pt.OCSI,cand a castigat ultima data o echipa din 2000 campionatul judetean?,dar cei din 98? deci nu cred ca nu sunt pregatiti…..pana cand U Cluj face selectie din 1500 de copii si alege doi dintre ei nu putem nici sa ne apropiem de ei….cine ar pregati mai bine pe acesti copii?!,profesore OCSI? pt ca eu zic,acesti copii sunt foarte bine pregatiti de nintas,botan,tabi si gindele!

de ocsi la 16 mai 2011 - 19:51

puha tu est ca politicieni de la PDL unde esti tu acolo merge cel mai bine iest un ingyen ilo

de ocsi la 16 mai 2011 - 19:57

si felicitar pentru copii sint talentati

de kovacs antal (puha) la 16 mai 2011 - 20:21

bine ca tu esti o „albina muncitoare”!!!! OCSI PROFESOR……nu mi-a dat nimeni bani inca pt cersit(koldulas sa intelegi si tu maistre ocsi),deci tu da-mi raspuns la intrebarile ce ti-am pus mai sus…….si apoi vorbim,dar eu i-mi dau numele si raspund pentru ceea ce scriu,in schimb tu esti UN ZERO BARAT si UN LAS care se ascunde in ANONIMAT! in plus m-ai tinut tu pe mine candva?cand tu dormi acasa eu apas acceleratia pe masina ca sa am ce sa dau familiei de mancare!!!!,panarama ce esti!!!!!!!!!!!!!!

de kovacs antal (puha) la 16 mai 2011 - 20:23

in plus cu acesti copii se si lucreaza,nu numai aruncam o minge la 30 de copii…..,dar OCSI te invitam si la antrenamente sa vezi cum lucreaza colegii mei!!!te asteptam,da daca poti sa le zici ceva nou!!!!

de ocsi la 17 mai 2011 - 07:46

daca o echipa este pregatit macar fizic nu primeste 8 goluri peun meci altfel am fost si eu la meci si eu nu am nimic cu nici un antrenor sint baeti bun dar in afara de puha nu pote sa aiba nimeni parere si numelemeu este ocsi nu ma ascund altfel sint profesor cum ai scris si mai sint si alti care pricep cite un pic la fotbal puha tu ai aratat valoarea ta anul trecut la echipa mare am fost si la antrenamente si de asta am avut curajul sa scru parerea mea

de kovacs antal (puha) la 18 mai 2011 - 05:14

cred ca anul trecut echipa mare a luat primul loc in judet!!!!,LPS satu mare este pregatit fizic si a luat 9-0 de la „U” cluj!,deci OCSI draga,ti-am spus: hai la antrenamente si arata-ne ceva nou ca acceptam orice ,daca e pentru binele copiilor!!!!!eu nu am zis niciodata ca ma pricep la fotbal,dar i-mi place fotbalul!!!iar nu cred ca in buletinul tau scrie”OCSI”))))) HAI LA ANTRENAMENTE!!!!!,iar cu pregatirea fizica a copiilor,iar nu sunt de accord cu tine,pt ca Botan facea cu ei pregatire fizica toata iarna!!!!,pe vremea cand echipa mare era antrenata de SZABO ISTVAN eram pregatiti fizic ,mai mult ca cei de la atletism,dar tot am pierdut la Zalau cu 8-1!!!!!!si zici ca esti profesor,atunci citeste inca,pt ca la copii randamentul poate diferi si din ora-n-ora!!! acesti copii au batut anul trecut pe DINAMO cu baiatul lui GANEA in teren,stii de ce ?!,fiind ca ei au prins O ZI FOARTE SLABA,iar NOI O ZI FOARTE BUNA!!!!!!deci azi la 4 te astept la stadion!!!! szevasz ocsikem!

de oliko la 18 mai 2011 - 07:30

forza Öcsi!!!

de paul la 18 mai 2011 - 09:42

Ocsi,du-te si fa fata la invitatia lui Puha.

de kovacs antal(puha) la 18 mai 2011 - 09:54

asta vreau si eu,paul!

de gabi la 18 mai 2011 - 10:43

ziceti-i ma drumul catre stadion, nu vedeti ca ii rusine sa intrebe? fiti mai empatici, ce naiba…:))

de gabi la 18 mai 2011 - 11:04

„Echipa din Andrid a folosit un jucator in stare de suspendare in meciul castigat in fata Victorie Carei, insa jocul a fost omologat in favoarea careienilor, scor 3-0. ”

ma fratilor, e deja penibil, de ce mai facem contestatie? o echipa de talia victoriei nu ar trebui sa recurga la regulament, deocamdata nu i-am batut pe teren. putina decenta, conducerea victoriei, e in joc si numele echipei…

de podoba mircea la 18 mai 2011 - 11:55

Acum Gabi are dreptate. Victoria in 8 jucatori ar trebui sa faca fata Andridului.

de gabi la 18 mai 2011 - 12:29

eu as fi vrut sa se mentina si rezultatul de la victoria-tasnad 2-2. asa cum am pierdut 2 puncte, echipa a jucat bine atunci, putea obtine cele 3 puncte, daca inscria din ocaziile avute. mai bine sa ai un meci spectaculos in palmares, decat un 3-0 la masa verde, chiar daca nu castigi. vezi dinamo-foresta.

de gabi la 18 mai 2011 - 12:33

nici steaua sau dinamo nu cred ca ar face fata andridului, daca ar avea 8 vs 11 jucatori. 🙂 parerea mea…poate daca la vara nu pleaca oamenii de baza din echipa, victoria va face mai mult.

de oliko la 18 mai 2011 - 13:46

forza MASA VERDE!!!!
poate castigam si in acest an campionatul. Oarul de ce nu pierde vreo 20 puncte???

de gabi la 18 mai 2011 - 14:27

forzza oliko!

de . la 19 mai 2011 - 06:34

Voi nu stiti nimic despre regulamentul 😛 Cine are 4 galbene si sunt pe foaia de arbitraj nu trebe sa faci nici un contestatii automat 3-0 !

de gabi la 19 mai 2011 - 08:21

da? si cine are jucatori ce joaca in 2 locuri? sau acolo nu se aplica regulamentul decat pentru unii? sa jucam corect, fara mese verzi pe pereti!

de force la 19 mai 2011 - 19:38

gabi o intrebare:)exista oameni de baza in aceasta echipa si daca da spune-mi cine….mersi

de gabi la 19 mai 2011 - 20:27

force, oricare dintre ticle, peczer, kopriva, kovacs, gecse pot deveni buni, conditia sa ramana mai mult de 1-2 ani la echipa, si sa se faca o singura serie de divizia d, sa fie mai puternic campionatul si sa invete asa fotbal. echipa din anii 90, cu condor, tempfli, csenteri, lehoczky, hecico, etc au jucat prin d si apoi au urcat in c, dar era o serie. nu vedeti ca liga a patra a ajuns de nivelul ligii a cincea, plus o echipa de liga a 3-a, oar? care liga a patra e mai puternica, asta de acum, sau aia din anii 1990-2000?…mersi

de force la 20 mai 2011 - 15:21

da ai dreptate cei din anii 90 sunt mai presus….sunt cativa jucatori care pot face ceva in echipa…si bine zici conditia sa ramana impreuna o vreme…

de yyyyy la 22 mai 2011 - 19:49

Capleni-Victoria 4-2

de oliko la 23 mai 2011 - 02:12

asteptam pe 0-3 la masa verde!!!

de gabi la 23 mai 2011 - 06:14

taci, oliko!:))

redactia, nu ati fost cumva la meci? articol, ceva? cine a marcat golurile?

Lasati un comentariu