Lucrări pe DJ 196.Folosiţi ruta ocolitoare

• publicat la: 16 mai 2011
Lucrări pe DJ 196.Folosiţi ruta ocolitoare

Consiliul Judeţean Satu Mare derulează proiectul „Îmbunătăţirea calităţii mediului prin înlăturarea efectelor produse de alunecările de teren în localitatea Hodod”, care constă în stabilizarea unui tronson de drum judeţean în lungime de 250 m, situat în intravilanul comunei Hodod.

Drumul judeţean DJ 196 Intravilan Hodod va fi închis pentru o perioadă de trei luni începând cu 24.05.2011, ora 8,00, pentru efectuarea unor lucrări de stabilizare a unei porţiuni de drum afectat de alunecările de teren din zonă.

Astfel circulaţia pe drumul judeţean DJ 196 Supuru de Jos – Corund – Bogdand – Nadişu Hododului – Hodod – Limită Judeţ Sălaj va fi întreruptă în Hodod, şoferii putând utiliza varianta ocolitoare Supurul de Jos (DN 19A)- intersecţia DJ 196 cu DJ 108P- Hurezu Mare- Racova- Babţa- limită judeţul Maramureş-Bicaz, Oarţa de Sus- Ortiţa -Oarţa de Jos-DJ 108D- Cehu Silvaniei.

Restricţia de închidere a circulaţiei pe toate drumurile adiacente drumului judeţean DJ 196 ce asigură legătura cu localităţi învecinate la accesul pe drumul judeţean, precum şi la capetele acestuia va fi semnalizată cu indicatoare de informare.

Consiliul Judeţean Satu Mare a înştiinţat Serviciile de Ambulanţă Satu Mare şi Sălaj, Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratele Judeţene de Poliţie din cele două judeţe pentru a putea interveni eficient în cazul unor solicitări.

Participanţii la traficul rutier  sunt rugaşi să manifeste înţelegere şi să folosească ruta ocolitoare.

redacţia

Lasati un comentariu