Shakira vine la Bucureşti cu 13 tiruri

• publicat la: 4 mai 2011
Shakira vine la Bucureşti cu 13 tiruri

Shakira va veni la Bucureşti, pentru concertul ce va avea loc sâmbătă, în Piaţa Constituţiei, cu 13 tiruri, şase autocare şi un staff de peste 70 de peroane, din care nu va lipsi profesorul de franceză care o însoţeşte la majoritatea concertelor.

Organizatorii mai spun că, pentru ca artista columbiană să se simtă cât mai confortabil în Capitală, cabina îi va fi decorată cu mobilier de colecţie, lucrat manual: o canapea mare, umplută cu puf de gâscă, două măsuţe de cafea din lemn indian de sheesham, scaune din acelaşi material şi o oglinda marocană. Din cabina Shakirei nu vor lipsi platourile cu fructe (mandarine, mango, banane, pepene, prune şi piersici), micile gustări, chipsuri şi bomboane asortate, precum şi ceaiuri de diferite arome, răcoritoare dietetice, bere şi apă plată.

În deschiderea concertului Shakira de la Bucureşti vor cânta Smiley şi Bosquito.
Artista columbiană a mai cântat în România acum cinci ani, la Timişoara, în faţa a peste 20.000 de spectatori.

Shakira este singurul artist care are nu mai puţin de patru single-uri în clasamentul celor mai bine vândute 20 de piese ale ultimului deceniu, printre care se numără şi celebra „Hips Don’t Lie”, cel mai bine vandut single al secolului XXI, piesa care a ocupat poziţia intâi în topurile muzicale din 55 de ţări. Apreciată deopotrivă pentru melodiile dinamice şi pentru mişcările sale senzuale din videoclipuri şi concerte, cântăreaţa în vârstă de 34 de ani are în palmares 142 de premii, printre care două Grammy şi şapte Latin Grammy. Shakira a intrepretat imnul Campionatului Mondial de Fotbal de anul trecut, „Waka Waka”, vândut în peste două milioane de copii în întreaga lume.

sursa  rlonline

Lasati un comentariu