Shakira şi Sting, în concert la Bucureşti

• publicat la: 22 februarie 2011
Shakira şi Sting, în concert la Bucureşti

Veşti bune pentru iubitorii de muzică, pentru că în acest an şi-au anunţat prezenţa în România pentru a susţine concerte, atât Shakira, cât şi Sting.

După concertul susţinut în 2006 la Timişoara, în faţa a peste 20.000 de spectatori, anul acesta Shakira vine din nou în România, dar de aceasta dată chiar în Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, pe 7 mai. „Shakira este unul dintre artiştii pentru care am primit extrem de multe rugăminţi din partea publicului pentru a organiza un nou concert în România. Mă bucur că acum fanii au ocazia de a o întâlni din nou, de data aceasta chiar la Bucureşti!” a declarat Laura Coroianu, reprezentanta firmei organizatoare a concertului.

Biletele vor fi puse în vânzare vineri, 25 februarie, online pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta din ţară. Există patru categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: golden vip (cu loc pe scaun) la 380 de lei, tribuna vip – 280 de lei, gazon A – 180 de lei şi gazon B – 120 de lei.

După nenumărate concerte sold-out susţinute în America de Nord,  Europa şi Australia, turneul lui Sting, Symphonicity, va ajunge şi în România.

Concertul de la Bucureşti este organizat de Emagic şi va avea loc pe data de 6 iunie, în Piaţa Constituţiei şi îl prezintă pe Sting într-o serie de concerte inedite, în cadrul cărora artistul interpretează cele mai cunoscute hit-uri din cariera sa într-o nouă versiune, acestea fiind re-orchestrate pentru aranjament simfonic.

Biletele pentru acest eveniment vor fi disponibile începând de vineri, 25 februarie, pe www.myticket.ro sau în reţeaua magazinelor Diverta, la mai multe categorii de preţ: 395, 295, 195 si 135 lei.

sursa Libertatea

Lasati un comentariu