Lotul pompierilor sătmăreni – locul II la Bistriţa Năsăud

• publicat la: 7 august 2011
Lotul pompierilor sătmăreni  – locul II la Bistriţa Năsăud

În perioada 01 – 03 august 2011, în judeţul Bistriţa Năsăud s-au desfăşurat concursurile serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă, etapa a III-a, faza zonală, Bistriţa 2011, la care au participat un număr de 5 loturi din următoarele judeţe: Bistriţa Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj.

În cadrul concursului pompierii s-au întrecut la următoarele probe: scara defereastră, pista cu obstacole pe 100 de metri, ştafeta 4 X 100 metri şi realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă.

Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare a fost reprezentat de un lot compus din următoarele cadre: Lt. Pintea Sebastian – şeful lotului, Plt. Crişan Radu, Plt. Horotan Daniel, Plt. Vadaş Adrian, Plt. Huja Viorel, Plt.maj. Cardoş Gheorghe, Plt. Matyas Adrian, Plt. Silaghi Ciprian, Plt. Mondoca Vasile, Plt. Demian Marian, Plt.Barbuş Gheorghe, Plt. Copcea Stelian şi Plt.maj. Godeny Vasile.

În urma desfăşurării competiţiei, lotul inspectoratului din judeţul nostru a obţinut următoarele rezultate: la proba scara de fereastră- locul II, la proba pista cu obstacole pe 100 de metri – locul II, la proba ştafeta 4 X 100 metri – locul III, iar la proba realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă locul I, aceste rezultate promovând echipa pompierilor sătmăreni pe locul II în clasamentul general.

De asemenea în clasamentul individual, la proba  pista cu obstacole pe 100 de metri, Plt.  Demian Marian a obţinut locul III.

comentarii

de prm-vadim la 7 august 2011 - 18:42

slab,tata,slab.::))))))))

Lasati un comentariu