Atleţii de la CSS Carei confirmă din nou

• publicat la: 26 septembrie 2011
Atleţii de la CSS Carei confirmă din nou

In perioada 23-24 septembrie 2011,a avut loc la Târgu-Mureş tradiționala manifestare atletică Memorial , organizată la baza  sportivă „Fulop Gyorgy”.

La start s-au aliniat  peste 320 de atleți din toată ţara.Municipiul Carei a fost reprezentat la această competiţie de elevii antrenorilor Ioan Mărnean şi Florin Turcu de la CSS Liceul Teoretic Carei.

În urma desfăşurării probelor de concurs,careienii au obţinut o recoltă bogată de medalii,dealtfel fiecare dintre ei obţinând un loc fruntaş în clasamentul probei la care a concurat.

Astfel, cel mai bun rezultat a fost obţinut de Ţicle Marius,categ.juniorIII,antrenor Florin Turcu,care a urcat pe prima treaptă a podiumului la aruncarea greutăţii,cu un  rezultat de 11,58 m.

Tot la greutate,Cristina Mărnean a obţinut un frumos loc II cu o aruncare de 8,01 m.

Zsoldos Patrik,care a concurat la lungime,s-a clasat al treilea cu un rezultat de 4,82 m.

Tot pe locul trei s-au situat şi Racolţa Teodora,copii I şi Rusu Claudia,jun III,la aruncarea greutăţii,prima cu 7,40 m iar a doua cu 7,94 m.

Pe primele opt poziţii ale clasamentului final s-au situat Mărneanu Cătălin,la triatlon,Găman Andrei,Groza Cornelia şi Cânţa Raul la lungime,Musta Paula,Lemak Bernadette,Ţineghe Daniela şi Ţineghe Claudia la aruncarea greutăţii,Ţicle Denis şi Bihari Ştefania la triatlon.

Cupa Memorială din acest an a fost acordată Clubului Sportiv Şcolar din Carei, care în decursul anilor 1979-2011, a fost prezent la toate competițiile organizate de Secţia de Atletism a L.P.S Tîrgu Mures.

An de an,sectia de atletism a CSS Carei iese la rampă cu rezultate din ce in ce mai bune,motiv de satisfacţie atât pentru antrenori şi conducerea clubului cât şi pentru noi careienii,la acest sport existând certitudini pentru viitor in ce priveşte performanţa.

În perioada 21-22 octombrie 2011,CSS Carei va organiza cea de-a  41-a ediţie a Cupei 25 Octombrie la atletism,competiţie la care s-au înscris deja patru cluburi din ţară.

redactia

comentarii

de marius la 27 septembrie 2011 - 07:34

BRAVO,nu va lasati.

de fane la 27 septembrie 2011 - 12:08

Felicitari scolii de atletism din Carei care rezista tuturor greutatilor vremurilor! Fericiti cei ce au parte de antrenori ca Ionica Marnean si Florin Turcu!Careieni,profitati cat puteti si trimiteti copii la sport!

de Carmen la 26 noiembrie 2011 - 16:14

Bravo tuturor… si profesorului Marneanu Ioan precum si sportivilor lui… MULTA BAFTA>

Lasati un comentariu