Sâmbătă puteţi urmări Fata din Lift

• publicat la: 6 septembrie 2011
Sâmbătă puteţi urmări Fata din Lift

Teatrul de Curte şi Cameră Macondo prezintă spectacol Fata din Lift, de Bogdan Iancu, cu Matei Şorop, în regia lui Pompiliu Chioca. Reprezentaţia are loc în 10 septembrie, sâmbătă, de la ora 19.00, pe strada Rakoczi Ferencz, numărul 9. Pompiliu Chiochia monteaza spectacole inedite.

Matei Şorop joaca in spectacole inedite. Premiera spectacolului a avut loc la Târgu Jiu, în urmă cu doar câteva luni, dar de atunci s-a mai jucat şi la Cluj. Personajul, Virgil, se află într-o situaţie dilematică: iubirea pentru o fată şi iubirea pentru lift. Atât el, cât şi cei opt prieteni ai săi, sunt refuzaţi, iar Virgil încearcă o variantă de a rezolva dilema. Obsesia poartă ojă roşie şi se numeşte Tina. Este prezentă şi absentă, parfumul ei stagneaza în lift iar numele ei pe buzele băieţilor

Liftul prinde viaţă prin ce este lăsat în urmă, scrijeleli, înjurături, coji de seminţe, gumă de mestecat…si numele Tinei scris cu oja rosie, care însă, nu poate fi şters cu acetonă. Biletul de intrare costă 10 lei. Rezervări, la numărul d etelefon: 0748974342.

redactia

Lasati un comentariu