Nu poate Ferrari să fabrice cât pot românii să cumpere!

• publicat la: 23 noiembrie 2011
Nu poate Ferrari să fabrice cât pot românii să cumpere!

În plină criză, Ferrari şi-a lansat oficial, ieri, în România, ultimul model de bolid. Ştirea, care în mod normal ar fi trebuit să stârnească interesul unui număr redus de români, din cauza preţului piperat, a produs  însă vâlvă în piaţă. Aceasta deoarece chiar în ziua în care îşi prezenta noua maşină, Ferrari a anunţat că toate autovehiculele produse pentru România, pentru anul acesta, au fost deja vândute.

La doar două luni de la premiera internaţională de la Salonul Auto  de la Frankfurt, după cum remarcă ADEVĂRUL, noul supercar italian Ferrari 458 Spider a fost lansat şi în România. Dintre cele 30 de automobile vândute în acest an de distribuitor, 12 unităţi sunt Ferrari 458 Spider, care abia ieri a fost lansat, informează ROMÂNIA LIBERĂ. Şi aceasta cu toate că livrările vor începe abia în luna februarie a anului viitor.

În cel mai dificil an al crizei financiare , maşina. care costă 237.832 de euro (cu TVA), după cum susţine EVENIMENTUL ZILEI, a fost comandată de zece compatrioţi, chiar înainte de a-i afla preţul, adică înainte de lansarea oficială de la Frankfurt! Iar preţul poate creşte considerabil, dacă se doreşte personalizarea maşinii sau se apelează la echipamente opţionale.

Şi deşi se anunţă o adâncire a crizei, constructorul Italian pariază pe România şi va aloca anul viitor o cotă mărită de automobile, cuprinsă între 32 şi 35 de unităţi, după cum au anunţat oficialii companiei, citaţi de ANTENA. Într-o scurtă prezentare a modelului 458 Spider, GÂNDUL anunţă că acesta este echipat cu un motor  care dezvoltă 570 cai putere şi cu un acoperiş rigid retractabil. Noul Ferrari atinge o viteză maximă de 320 kilometri pe oră şi poate ajunge de la zero la suta de kilometric în 3,4 secunde.

sursa ziare.ro

Lasati un comentariu