Cupa Revelionului merge la Foieni

• publicat la: 28 decembrie 2011
Cupa Revelionului merge la Foieni

Ieri,la sala de sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu, s-a desfăşurat ultima competiţie sportivă careieană a anului 2011-Cupa Revelionului.Multă mişcare,sport,bună dispoziţie şi relaxare au fost ingredientele care au asigurat deplina reuşită a Cupei Revelionului,manifestare aflată la prima ediţie.”Vinovaţii principali” pentru această reuşită sunt Bogdan Georgescu şi Brem Arpad,nume binecunoscute de altfel careienilor şi care reprezintă garanţia succesului oricărui eveniment iniţiat de ei.

Dacă la inceput organizatorii au dorit să marcheze finele anului printr-o simplă manifestare sportivă pe plan local,ei au fost determinaţi să îşi regândească strategia pe măsură ce tot mai multe echipe au dorit să se înscrie ,să ia parte la acest inedit concurs. Competiţia  a atras nu mai puţin de şapte echipe în concurs,mult peste aşteptările organizatorilor.

Condiţiile impuse pentru participare au fost ca fiecare echipă să cuprindă între 7 și 9 persoane cu vârsta de peste 30 de ani,urmând ca acestea să dispute atât meciuri de  handbal cât și fotbal şi baschet,durata  unui meci fiind de 15 minute.

Datorită numărului mare de participanţi ,echipele au fost împărţite în două grupe.Din prima grupă au făcut parte Profesorii,Pitbull,Străinii şi cei din Foieni iar în a doua grupă au evoluat echipele Drink Team,Zoldek (Echipa Verde) şi  Ibiza. Kind Rudolf a fost arbitrul competiţiei.

Pe tot parcursul întrecerii a fost prezentă buna dispoziţie,fair play ul dar şi spiritul de competiţie .

Cei care  au demonstrat că stăpânesc cel mai bine toate cele trei sporturi ,adjudecându-şi astfel primul loc pe podium au fost componenţii echipei din Foieni,condusă de prof Heinrich Tamas.Acesta a declarat pentru Buletin de Carei că participă pentru prima data la competiţie cu această echipă şi îşi doreşte să se mai organizeze astfel de evenimente.

De la Echipa Verde, Zoldek,clasată pe cea de-a doua poziţie, Poosz Szabolcs  ne-a declarat că agreează astfel de evenimente şi îşi doreşte să fie mai des organizate.

Pe locul trei s-a clasat echipa Drink Team,urmată de echipa  Ibiza, Profesorii, Străinii şi  Pitbull.

Căpitanul echipei Ibiza,prof.Mircea Dohan  a menţionat că ” această competitie este foarte bine venita având in vedere că avem nevoie de puţină miscarea după mesele de sărbători, şi sper ca în anul viitor să fie organizată cel putin la acest nivel.Mă bucur că au venit destul de multe echipe şi sper ca următoarea ediţie să reuneasca  şi mai multe,chiar din alte oraşe”.


Deşi au jucat sub numele de Străinii,componenţii echipei sunt careieni plecaţi,sperăm provizoriu, pe meleaguri bănăţene şi reveniţi în oraş pe perioada sărbătorilor de iarnă.

Echipa care a jucat sub numele de Pitbull a fost o echipă încropită în ultimul moment ne spune unul dintre componenţii ei, Gheorghe Rad.

Am aflat de competiţie abia în urmă cu două zile şi totuşi am dorit să participăm şi noi .Al şaptelea coechipier a apărut abia în ultimul minut dar suntem mulţumiţi că am participat.Acum că ştim de concursul acesta, ne vom pregăti altfel pentru anul viitor şi vom ocupa un alt loc.Organizare bună ,distracţie pe cinste!”.

Înghesuială mare şi în tribunele sălii de sport dar şi pe margine,in sălile din imediata apropiere a terenului,unde surpriza cea mare a organizatorilor a constat în prezenţa unei echipe” pentru situaţii de urgenţă in caz de infometare” a jucătorilor şi susţinătorilor pe întreg parcursul evenimentului.Preparate deosebite,minuturi adecvate momentului,i-au atras pe toţi cei prezenţi să facă măcar o vizită la bufetul improvizat pe parcursul concursului.

Racz  Mihaly,bucătar sef la restaurantul proprietate al pensiunii Kakukk din Nyirbator (dar si proprietarul firmei NoveCom din Carei) a venit la Carei împreună cu colegii săi din Nyirbator special pentru acest eveniment.

Preparatul surpriză pregătit de ei s-a numit lapcsanka,o mâncare ungurească tradiţională preparată din cartofi, făină, sare, piper şi usturoi,prăjite în ulei.Ei se laudă cu  30.000 de bucăţi de lapcsanka făcute de această echipă,acest număr fiind atins aici la Carei.Din grup face parte şi  Szoboszlai Gyula,maistru bucătar(Venesz díjas mesterszakács) şi Ciranko Istvan, maistru bucătar .

Cei doi organizatori sunt mulţumiţi că eforturile lor nu au fost în zadar.

O competiţie  reuşită aş putea spune„,declară Bogdan Georgescu,”ceea ce ne motiveză ca pentru următoarea ediţie să ne pregătim mai din timp,să o eşalonăm pe parcursul a mai multe zile,lansând invitaţii şi pentru alte localităţi.Avem semnale ca deja se pregătesc pentru următoarea ediţie careienii plecaţi în zona Clujului.Doresc să urez un călduros La  Mulţi   Ani ! tuturor careienilor ,un An Nou plin de realizări şi bucurii”.

Brem Arpad,co-organizatorul Cupei Revelionului este deosebit de bucuros pentru prezenţa numeroasă atât a participanţilor cât şi a susţinătorilor.

Faptul că toată lumea a fost mulţumită şi încântată ne face şi pe noi să fim mulţumiţi şi ne inspiră în organizarea următoarei ediţii” a declarat pentru Buletin de Carei ,Brem Arpad.

Urez tuturor careienilor,acum în prag de An  Nou,multă sănătate,prosperitate şi La   Mulţi  Ani !”.

redacţia

comentarii

de hajni la 29 decembrie 2011 - 13:39

am mancat cele mai bunee placintele!!!!!!

de mini la 29 decembrie 2011 - 19:41

Felicitari organizatorilor si participantilor!!!!
La multi ani!
An nou fericit!

Lasati un comentariu