Invitaţie

• publicat la: 16 decembrie 2011
Invitaţie

„Nu vă temeţi, căci iată, vă aduc o veste bună, care va fi o mare bucurie pentru tot poporul: căci astăzi, în cetatea lui David, vi S-a născut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul.”( Luc.2,10-11)

Sub acest generic,duminică, 18 decembrie, de la ora 17,00 la parohia Sf.Anton din Carei, str. Independentei 9,va avea loc un spectacol de Crăciun.

Sunteţi aşteptaţi să urmăriţi evoluţia copiilor din parohia Sf.Anton  precum şi corul parohiei care va susţine un concert de colinzi.

Marţi,20 decembrie,de la ora 18,00 un alt spectacol de Crăciun va avea loc la  Centrul de zi pentru copii şcolari Speranţa aflat sub patronajul congregaţiei surorilor Maicii Domnului.

Tinerii elevi s-au pregătit din timp pentru acest eveniment şi vor să demonstreze  că ştiu să răsplătească atenţia şi dragostea cu care sunt înconjuraţi la acest Centru.

Prezenţa noastră ar putea spori bucuria sărbătorii Crăciunului pentru copii de la Centrul de Zi Speranţa ,ar lumina chipurile lor,întărindu-le  convingerea că  munca lor nu a fost in zadar.

redacţia

Lasati un comentariu