Accident cu victime

• publicat la: 3 aprilie 2012
Accident cu victime

In ziua de 03.04.2012 la ora 14.10 Detaşamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit cu două autospeciale de descarcerat şi o ambulanţă SMURD,  sub comanda  Cpt. Pop Ioan – locţiitor comandant detaşament, la ieşire din Comuna Lazuri către localitatea Noroieni,  unde o maşină era răsturnată în şanţul de pe marginea drumului, iar o personă a rămas încarcerată în autoturism.

Pompierii militari au ajuns la locul accidentului la ora 14.20 şi au constatat că autoturismul VW Golf, cu numărul de înmatriculare SM-36-TEO condus de B. Emanuel de 19 ani, era răsturnat în şanţul de pe marginea drumului, iar pe bancheta din spate a autoturismului se afla încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului P. Baetrice de 19 ani. În urma accidentului rutier au mai rezultat următoarele victime care se aflau în maşină T. Roxana 20 de ani decedată, D. Adrian 19 ani rănit, L. Ioan 19 ani fără leziuni.

S-a acţionat cu ajutorul accesoriilor din dotare, pentru descarcerarea şi scoaterea persoanei din  autoturism, după care a fost predată echipajului SMURD şi echipajului de la Ambulanţă, iar persoana decedată a fost predată echipajului de la  poliţie.

Intervenţia s-a încheiat la ora 14,50.

Lasati un comentariu