Bursa locurilor de muncă la Satu-Mare

• publicat la: 25 aprilie 2012
Bursa locurilor de muncă la Satu-Mare

In data de 27 aprilie, de la ora 8.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare va avea loc bursa generală a locurilor de muncă, in organizarea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Reprezentantii AJOFM au contactat până in prezent un număr de 128 angajatori, din care 48 si-au anunţat participarea la bursă.

Locurile de muncă la nivel de judeţ sunt in număr de 333. In continuare angajatorii care mai pot oferi locuri de muncă sunt asteptati la bursa de vineri, unde de asemenea sunt asteptati toti şomerii si persoanele aflate in cautarea unui loc de muncă.

Somerilor si persoanelor aflate in căutarea unui loc de muncă li se recomandă să aibă la ei mai multe exemplare de curriculum vitae pe care să le lase angajatorilor, insă cei care nu stiu să alcătuiască un CV sau nu aduc cu ei, personalul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Muncă le va oferi consultanţă.

La bursa locurilor de muncă de vineri, 27 aprilie, participă si elevii claselor terminale de la scolile profesionale si tehnice si persoanele private de libertate care au mai puţin de 90 de zile până la eliberarea din detentie.

Deasemnea vor fi prezenti reprezentanti ai Cercului Militar si ai Inspectoratului Judetean de Politie care isi vor prezenta oferta locurilor de muncă si tipurile de scolarizare care trebuie urmate pentru aceste cariere.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu