Fotbal:rezultate bune pentru copii de la FC Kinder

• publicat la: 12 April 2012
Fotbal:rezultate bune pentru copii de la FC Kinder

Școala Liviu Antal, Clubul şimleuanului Liviu Antal, jucătorul echipei Oţelul Galaţi, a organizat la finalul săptămânii trecute primul turneu de fotbal, rezervat grupelor de vârstă 2001 – 2002 şi 2003 – 2004. Competiţia a adunat la start 32 de echipe, printre care: FC Retevoescu Piteşti, Viitorul Zalău, Junior Satu Mare, FC Bihor, Sportul Şimleu, FC Zalău, FC Kinder Carei, Negreşti Oaş, FC Mara Baia Mare, Unirea Dej, Pro Junior Cluj.

Şcoala de Fotbal “Liviu Antal” a fost înfiinţată în toamna anului trecut, având în prezent peste 50 de copii legitimaţi, care evoluează la  grupele 2001 – 2002 şi 2003 –  2004.

Echipa FC KINDER CAREI a participat la grupa de vârstă  2001-2002 și la cei născuți în 2003. Pentru grupa de vârstă 2001, care a făcut parte din grupa D, rezultatele au fost următoarele:

FC Kinder Carei – CFR Cluj Napoca     1-0   (marcator Boros Patrick)

FC Kinder Carei – Sportul Șimleu          0-2

FC Kinder Carei – FC Zalău                   1-0  (marcator Preg Krisztian)

Prin urmare, clasamentul grupei D a arătat astfel:

1.  FC Kinder Carei

2. Sportul Șimleu

3. CFR Cluj Napoca

4. FC Zalău

Primele 2 echipe din fiecare grupa s-au calificat în optimi. Pentru accederea în semifinale echiap careiană a întâlnit echipa de pe locul 2 a grupei B,  Pro Junior Cluj Napoca, meci pe care l-a câștigat cu scorul de 3-1 (marcatori Szabo Steven, Barth Kevin, Kind Daniel)

In semifinale au întâlnit echipa FC Bihor Oradea, meci pe care l-au pierdut la limită cu un gol marcat în ultimele secunde ale meciului: FC Kinder Carei – FC Bihor Oradea  2-3 (marcatori Kind Daniel și Szabo Steven).

În urma acestui rezultat careienii au jucat finala mică pentru locul 3 al turneului, pe care au pierdut-o, dar cu o evoluție destul de bună, creându-și multe ocazii de gol pe care, din păcate, nu le-a fructificat, ocupând la final locul 4:  FC Kinder Carei – Viitorul Zalău  0-3.

Lotul de jucători cu care FC Kinder Carei s-a prezentat la acest turneu a fost: Ritli Raymond, Bagossy Bence, Preg Krisztian, Szabo Steven, Boros Patrick, Barth Kevin, Toth Erno, Kind Daniel, Nagy Patrick, Papp Szabolcs, Poti Lucian, antrenor: Tabi Zsolt

Întregul  lot de jucători merită felicitați pentru modul în care s-au prezentat la  acest turneu deosebit de bine organizat.

redactia

comentarii

de podoba mircea la 17 April 2012 - 10:42

Felicitari echipei,antrenorilor si sponsorilor !!! Ceea ce faceti,o faceti foarte bine.Asa trebuie de pormit cu acesti mici sportivi(antrenamente,meciuri amicale,turnee de varificare organizate in toata tara si chiar in strainatate).Rezultatele nu vor aparea de la un joc la altul,dar se vor vedea in timp,atunci cand la jun I nu vor juca in Camp. Judetean ci isi vor arata adevarata valoare pe teren contra unor echipe de traditie,care poate fi o adevarata rapa de lansare ptr EI .

de podoba mircea la 17 April 2012 - 19:51

Corectare “rampa de lansare”

Lasati un comentariu