“Castelanii” au cucerit Târgu-Jiul

• publicat la: 18 iulie 2012
“Castelanii” au cucerit Târgu-Jiul

Festivalul naţional de muzică uşoară şi folk “Coloana infinitului” editia a V-a  a adus   pe scena Teatrului de Vară din Târgu Jiu peste 100 de elevi din intrega ţară.

Formaţii folk şi de muzică uşoară din Satu Mare, Braşov, Vatra Dornei, Carei, Intorsura Buzăului, Giurgiu s-au intrecut in talent pentru câştigarea trofeului pus în joc.

Anul acesta, la secţiunea muzică uşoară  locul I a fost ocupat de trupa careieană “Castelanii”, care  a impresionat juriul cu talentul şi prezenţa scenică dar şi cu piesele alese: In singurătate(Laura Stoica), Black velvet(Alannah Myles) si Rolling in the deep (Adele).

A fost o concurenţă acerbă pe durata intregului festival, insă munca si seriozitatea noastră a fost in final răsplătită cu acest loc I. Pe această cale doresc să mulţumesc conducerii  Clubului  Elevilor din Carei pentru sprijinul acordat şi pentru eforturile depuse pentru asigurarea transportului până la Târgu Jiu” a declarat, profesoara de muzică, Mariana Vulcan.

Componenţa trupei ce ne-a reprezentat cu succes la acest festival este: Spanci Andrada,Simona Cătană,Balaj Patricia,David Anda, Putovics Abel,Silaghi Serban,Sabău Adrian,Bailand Arnold.

Organizarea acestui eveniment a fost posibilă datorită Scolii Populare de Artă şi Palatului  Copiilor Târgu Jiu, care au  asigurat cazarea şi masa concurenţilor pe intreaga perioadă a Festivalui.

redacţia

comentarii

de maria la 18 iulie 2012 - 22:26

FELICITARI!!!!

de myky la 19 iulie 2012 - 23:08

tweety !!!

Lasati un comentariu