Activităţi la Werdnig Hoffman

• publicat la: 9 iulie 2012
Activităţi la Werdnig Hoffman
Proiectul de integrare a persoanelor cu dizabilităţi în sistemul de învăţământ iniţiat şi derulat de către Consiliului Judeţean al Elevilor (CJE) Satu Mare se prelungeşte. Acesta a început în data de18 iunie 2012, iar iniţial trebuia să se încheie în data de 22 iunie 2012, însă în urma unei consultări cu preşedintele CJE, Ionuţ Pintea, perioada de implementare se prelungeşte până în data de 20 iulie 2012.
În continuarea sa vor avea loc un concurs foto şi un cerc de teatru pentru persoanele aflate în dificultate. De asemenea, vor exista sesiuni de lucru manual, dezbateri şi lecturi publice.
Cu această ocazie, sâmbătă, 7 iulie, a avut loc o activitate de lucru manual la sediul Asociaţiei Werdnig Hoffman Carei la care a participat şi bibliotecara  Nicoleta Latiş de la Biblioteca Municipală. Evenimentul a avut la bază principiile socializării şi a muncii în echipă, iar la sfârşit s-au tras câteva concluzii pe baza stadiului actual al proiectului.
Iniţiatorul proiectului, Ionuţ Sava, a declarat:
„Mă bucur că acest proiect atât de important nu doar pentru mine, personal, ci şi pentru judeţul Satu Mare continuă. Am reuşit să spargem barierele prejudecăţilor şi să lansăm o nouă idee de democraţie educaţională. Din punctul meu de vedere, este o idee nouă şi originală în conformiatate cu Şcoala de vară a Consiliului Naţional al Elevilor. Până în momentul de faţă feedback-ul participanţilor este pozitiv, iar acţiunile proiectului contribuie la dezvoltarea obiectivului general.”

Următoarea activitate va avea loc în cadrul programului Bibliovacanța derulat în intervalul 9-20 iulie de către Biblioteca Municipală Carei, urmând ca ulterior să înceapă înscrierile pentru concursul foto.
sursa: Departamentul de Mobilitate, Informare, Formare şi Consiliere al Consiliului Judeţean al Elevilor Satu Mare

comentarii

de anonim la 10 iulie 2012 - 00:13

misto

urmaresc intotdeauna activitatile de genu asta

bravo
si ma bucur ca le gasesc doar aici pe Buletin de Carei

Lasati un comentariu