De vineri avem viceprimar

• publicat la: 3 iulie 2012
De vineri avem viceprimar

Vineri 6 iulie 2012,consilierii nou aleşi  sunt invitaţi la şedinţa Consiliului Municipal ce va avea loc in sala de şedinţe  a  Primăriei Carei cu începere de la ora 10,00.

Pe ordinea de zi figurează alegerea viceprimarului,organizarea comisiilor de specialitate ale Consiliului Local precum şi un proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului Local al Municipiului Carei.

Menţionăm că la şedinţa de constituire a noului Consiliu Local Municipal din data de 27 iunie,nu s-a procedat la alegerea viceprimarului şi a comisiilor de specialitate conform celor menţionate pe ordinea de zi ,acestea fiind amânate pentru o dată viiitoare se pare datorită absenţei lui Ludovic Keizer.Din numărul total de 19 consilieri aleşi,11 sunt de la UDMR iar 8 de la USL.

În municipiul Carei,conform datelor ultimului recensământ din 2012,populaţia stabilă era de 20.181 de locuitori dintre care 11.054 sunt maghiari,8.098 români,473 rromi,doar 471 germani iar 85 de alte naţionalităţi.

Şedinţa este publică deci  poate să participe oricine doreşte.

Daniela Ciută

comentarii

de cosmin la 3 iulie 2012 - 20:23

oare pe cine propune USL-ul pentru a ocupa fotoliul de viceprimar? merg in continuare pe biciclistul informatician sau sustin o persoana mai capabila?

de lovrin la 3 iulie 2012 - 20:28

Pai singurul care ar putea sa-i tina piept lui jeno este psd – istul Ilie Ciuta

de mihai la 3 iulie 2012 - 20:37

socanta poza….rau am ajuns daca la tribuna orasului sta un vlastar agramat, ignorant, ignar, semidoct- repetitie suparatoare dar adevarata; numarul lui de la masina (personalizat), ii demasca apartenenta la familia eucariotelor. Este porno-consilierul!!

de lorena la 3 iulie 2012 - 22:28

nici eu nu gaseam cuvinte mai potrivite pentru fosila de muller doar ca ai uitat sa adaugi ca e si mare spagar de cand a aranjat sa primeasca de la oras cladiri pentru forum si acum orasu plateste chirie pentru ele..enye-enye te oreg fiu…de huncut vagy

de robi la 4 iulie 2012 - 00:04

nu va mai jucati cu nervii primarului ca poate cedeaza si isi plateste datoriile si ramane macar cu salaru intreg daca nu poate cu onoarea. complexul lui in fata presedintelui ciuta ii creaza adevarate crize puse in pagina de consilerul platit din banii careienilor cu ajutorul informaticianului de la spital ca aia doi impreuna nu gasesc butonul de la calculator. din realizarile sefului tulipanilor careieni amintim ascunderea limbii romane in primaria carei precum si a unui viceprimar roman asa cum era in carei inainte de venirea sa,ascunderea adevaratei utilizari a banilor luati din credite,scoaterea trandafirilor si plantarea copacilor in locul lor pentru aproape 4 miliarde,incitare la ura interetnica si discrimimare prin fortarea infiintarii de gradinite numai de limba maghaira,prin aducerea de profesori maghiari la sectiile romanesti din scoli si publicarea de carti care denatureaza istoria locala.pacat ca din toti banii sifonati nu poate sa isi cumpere o casa a lui de frica sa nu o ia fiscul in contul datoriilor.dormi usor jeno ca lajcsi vegheaza cu geza ca visnyai si szabi si aron&comp sa ridice frumos mana pentru tine.daca trebe vor ridica si picioru…numai sa fie mai departe langa umbra burtii tale….

de nelovrin la 4 iulie 2012 - 07:52

pana cand psd carei vota prin nuna neconditionat cu udmrul la consiliu era bine vazut psdul dar de cand e aliat cu pnlul il criticam pe unde apucam.alianta udmr cu cei 470 de svabi din carei e ok ca vorbesc si simt toti ungureste dar alianta pnlcu psd incepe sa dea dureri de cap evazionistului si asta deranjeaza de fapt si de aici zvonistica si intoxicarile.stiu ca domnu ciuta va deranjeaza da inca bine semn ca alianta functioneaza.fortza USL CAREI!!!!

de costi la 4 iulie 2012 - 09:23

cosminbacsi nu fiti suparati ca primaru vost nu incape pe bicicleta si nici la informatica nu se pricepe….numa la careieni i moda cu bicicletele si cum el ii coborat din varf de munte intelegem ca i tare suparat si complexat ca nu stie…vaci de dus la pascut nu prea avem asa ca el so consolat cu taiatu copacilor ca la munte….greu i la el si cu mingea asa ca trebe sa ia pe unu langa el care sa dea cu picioru….pacat ca la orasul carei!

de emil la 4 iulie 2012 - 10:31

@cosmin = rochita cu nick nou?
iar ai depasit pragul secretiei de venin?
ai vreo problema cu mersul pe bicicleta? iar incepi cu aprecierile atotstiutoare la adresa usl? unul singur dintre uslisti a candidat pentru primar. bun, rau, asta este. alti consilieri usl nici nu ar dori sa ocupe postul de viceprimar. deci, daca ar face propuneri, probabil ca tot pe Adi Bucurestean l-ar propune. dar vad ca iar te…. dabija de usl. daca esti atat de capabil, de ce nu ai candidat tu?
de ce crezi ca usl va sustine sau ar trebui sa sustina pe cineva pentru viceprimar? cu ce s-ar alege ? fiindca udmr are 11 voturi in consiliu si-l vor alege pe lajosul ratacitor prin germania. chiar crezi ca udmr are eleganta, onoare si respect pentru comunitatea romaneasca? eu m-am convins ca nu. dar sa dea Dumnezeu sa ma contrazica si sa manifeste sentimente mai bune. oricum, eu (nu stiu altii, dar eu sigur nu) nu-mi schimb opinia despre cum s-au comportat udmristii careieni nici daca ar alege un viceprimar etnic roman.
numai ca udmristii careieni nu sunt nici pe sfert de calibrul lui Gyorgy Frunda, care ieri a avut o interventie de apreciat in Senatul Romaniei. dar iudemereii din Carei sunt politicieni pana la buricul mustei. (banuiesc ca stii ca musca nu are buric).

de avram iancu la 4 iulie 2012 - 14:25

cat timp le mai trebuie maghiarilor cumsecade din carei ca sa descopere ca sunt condusi de un evazionist sustinut de un maistrufotbalist si un redactorconsilier cu scoala comunistapolitica la stefan gherghiu???chiar nu aveti un careian intelectual onest??? mai deschideti si voi ochii oameni buni!!!!nu discriminarea etnica si maghiarizarea fortata e solutia ! putem trai si impreuna daca avem buzunarele asigurate cu un salar decent!

de decebal la 4 iulie 2012 - 15:19

emil,dute lasa-ne. Adi rus viceprimar s-au alina belei. Restu de la usl varza!

de lovrin la 4 iulie 2012 - 15:29

si cum ramane cu keizer,cel dorit de seful udmr carei care are 11 consilieri si care a aparut in emisiunile lui zerotvcurpas cel care a facilitat obtinerea calificarii de maistru a vicelui pe vremea olimpiei…oare pe unde or fi colegii de liceu ai fotbalistului?

de avram iancu la 4 iulie 2012 - 15:35

a ajuns iudemereul careian sa poarte nume de conducatori daci si sa propuna viceprimari romani? ceva se intampla pe la ei sau e de vina canicula de afara? ecam mare frica de consileru ciuta daca ati ajuns sa faceti propuneri de alti uslisti…..sau probabil e teama de a lucra corect in folosul orasului…

de emil la 4 iulie 2012 - 16:41

@ decebal 4July-15:19

1) ai facut insolatie si te crezi mai multi? ce e aia „lasa-ne” ? mai bine invata cum se scrie „du-te”
2) nu-ti fac hatarul sa ma duc! eventual ma duc atunci cand a vrea Dumnezeu, nu cand vrei tu. abia a aparut pe aici cu nick-ul asta si incepi sa faci ordine ca unul cica „darie nicolae” care s-a demascat singur ca scrie de la fituica aia in limba maghiara platita din banii tuturor careienilor, in care, ciclic mai apar si atitudini antiromanesti! mi se pare mie, sau ai vreo legatura cu vreo cateva nick-uri care si-au incetat activitatea datorita lui unix?
3) nu e treaba mea a) daca usl desemneaza pe cineva pentru viceprimar, nici
b) pe cine desemneaza usl pentru aceasta functie, nici macar
c) cine este consilierul usl „adi rus”?
4)nu cred ca e nici treaba ta (insa fiindca e o tara libera, poti sa-ti spui parerea) dar daca esti asa de hotarat, poate il instalezi tu pe viceprimar, ce nevoie mai avem de voturile consiliului local?
5) parerea ta despre „restu de la usl” iti apartine. doar ca, asa cum tu spui despre cineva ca e varza, oricine poate spune acelasi lucru despre tine. din partea mea poti fi si iarba si orice planta creste pe pasune, numai sa nu fii struguri pentru vin (borszolo), ca iar o sa ma acuze scatofagii de la nagypusztalegelo es videke ca atac ungurii autohtoni.

de szarnyaaaaassska la 4 iulie 2012 - 16:58

care demascari bovinule ajuns din greseala la oras?
alea cand a postat cineva cu nick-ul Unix ca cineva scrie de la sediul N es Videke? pai sunt 2 variante,bubulino:

1.ori Unix chiar a scris adevarul, caz in care fapta e penala (nu poti sa dezvalui asa ceva, pentru ca legea nu permite. ma rog, o permite pentru voi)

2.ori Unix a bluff-at si a vrut sa intinda o cursa cuiva, dar bouvagonashul nu s-a prins ca prin faptul ca eu i-am aparat pe acei comentatori NU AM RECUNOSCUT DELOC CA EI AR FI POSTAT DIN SEDIUL NAGYKAROLY ES VIDEKE. e o chestie de logica elementara pe care voi nu aveti cum sa o intelegei fiindca va lipseste cu desavarsire.

deci practic ati demascat un mare zero, ati demascat cacatul pe care il serviti la pranz si la care va doresc sa aveti POFTA BUNA.

iar tu emilogutz, repede ai sarit ca ai facut descoperirea secolului ca i-ai demascat pe postacii udemeristi cica. de aici se vede ca nu e de ajuns sa inveti gramatica din scoala generala, ci mai trebuie sa termini niste scoli in plus, trebuie sa te si nasti cu minte (nu foarte multa,dar oricum mai multa decat ai tu in prezent) si nu in ultimul rand trebuie sa si prestezi in domeniul pe care l-ai studiat, nu sa o arzi pe biciclete.

de ildiko la 4 iulie 2012 - 17:30

stiti ca pe ziarul asta se posteaza articole de un sovinism rar intalnit? redactorii cauta pe goagal cica articole care merita puse aici, din presa globala, cum ar fi „cercetatorii britanici au descoperit leacul la cancer”, sau „10 sfaturi pentru gradina ta”, dar au grija sa pasteze si articolase in care sa incrimineze ungurii si sa deplanga pe saracii (nu-i asa?) romani.
careianul de rand care citeste acest portal de stiri isi da seama ca e o instigare de joasa speta si isi da seama ca e un conflict artificial intretinut in scopuri evident politice.
romanii si ungurii se inteleg bine in oras, dar ziare ca buletin de carei sau nagykaroly es videke nu sunt de acord cu asta!!!

de Reka la 4 iulie 2012 - 17:31

Consilierulredactor platit cu 21 de milioane lunar de primaria carei arata inca o dovada din pregatirea sa la stefan ghoerghiu terminata in 1982.Si cum salarul de primar taiat cu 30 la suta da batai de cap si dupa patru ani nu aveti ce face decat sa injurati ca la usa cortului dar nu al primarului ca nici macar pe ala nu il are pe nume si sta in casa copiilor.

de mihai la 4 iulie 2012 - 17:36

comentariul meu legat de „poza socanta” nu il viza nicidecum pe octogenar…din pacate din macar nu stiu cine e, va dati seama de impactul lui asupra locuitorilor din Carei?!

de Victor la 4 iulie 2012 - 17:46

Ati observat atitudinea sovina rar intalnita a sefului udmr CAREI care in prezenta reprezentantului Prefecturii de la sedinta de constituire a noului consiliu local s-a facut ca uita intonarea imnului national al statului care il plateste?????Ati observat ca in primaria Carei nu te poti angaja daca nu stii limba maghiara dar te poti angaja daca nu stii limba romana scris si vorbit??Ati observat ca se arunca in fata noastra problema etnica ca sa nu bagam de seama jefuirea banului public????Pana la venirea acestui sef de UDMR nu erau probleme etnice dar acapararea puterii si a banului public caraian a dus la aparitia peste noapte a problemei etnice.Orasul a dat la firmele apropiate primarilor peste 3miliarde jumate pe cativa trandafiri si pomisori.Cine face lucrarile in oras,cine sunt firmele care fac primaria noua?Cine vorbeste de sovinism cand la copii romani intra profesori maghiari la predarea istoriei romaniei?????

de emil la 4 iulie 2012 - 18:07

„szar…”,

sa inteleg ca tu stii cum trebuie sa manipulezi?

scatofagii s-au demascat singuri, eu nu am nici un merit, dar observ ca deja s-au regrupat sub alte nickuri. ei si? tot scatofagi horthysti ramaneti.

special pentru ildiko: nu uitati ca nagykaroly es videke este platita din banii orasului, adica si din banii romanilor, nu numai din bani unguresti, in timp ce buletin de carei este un ziar privat. vi se pare normal ca un ziar platit din banii contribuabilului sa gazduiasca atitudini antiromanesti? cine da banii la …videke? primaria carei. deci, inteleg ca primaria carei incurajeaza atitudini antiromanesti. cine conduce primaria carei? udmr, cu primarul udmr. deci, primarul udmr si udmr carei sustin atitudini antiromanesti. daca dumneavoastra credeti ca asta e normal, in Romania, nu in Ungaria (nici acolo nu ar fi normal, in spirit european, dar spiritul asta european ni se flutura atunci cand udmr vrea sa obtina ceva si acuza romanii de intoleranta).
atitudinea asta dispretuitoare fata de „saracii (nu-i asa?) romani” va incadreaza indubitabil in categoria „horthyst”, in ciuda discursului dumneavoastra aparent pentru intelegere interetnica. dar pe ce baze se intemeiaza intelegerea asta? daca e pe baza calcarii in picioare a romanilor, numai pentru ca legea romana permite unor minoritari sa o faca de pe pozitii de autoritate locala, atunci, regret, dar nu accept o astfel de intelegere pe baze inechitabile si nefiresti. daca vreti respect, respectati, daca nu, atunci asteptati-va la tratamente mai putin elegante si la reactii care nu va vor fi pe plac. cum iti asterni, asa dormi!

de mihaidintai la 4 iulie 2012 - 19:01

adrenalina bato vina scoate la iveala latura ascunsa a iudemereilor care in ceasu al doispelea incearca sa isi mai spele din pacate si improasca in stilul caracteristic cu tot felul de invective specifice pregatirii lor de maistri sau stefan gheorghiu.faptele vorbesc de la sine si nu se pot ascunde nici macar dupa injuraturile neaose cu care inveninati atmosfera orasului si jefuiti banul platit de careieni ca taxe si iimpozite.

de emil la 4 iulie 2012 - 19:26

@”szar.. ” 4 July 16:58

ai ajuns clasic in viata, te citez!
exista si a 3-a varianta, care tine de educatia si vocabularul persoanei si se exprima prin postarile cu diferite nick-uri, nu e legata de continutul afirmatiei lui unix.
daca fapta e penala, da-l in judecata pe unix, nu vorbi la plural.

poate ca nu am multa minte, poate am mai multa decat tine, asta nu ai de unde sti, pentru ca nu stii nici cine sunt nici cata scoala am facut, multa, putina, dar nu stii! Asa cum sunt am aratat ca, in multe postari sub diverse nick-uri, se ascund horthysti. nici nu e nevoie sa recunosti.

Cand spui „deci practic ati demascat un mare zero, ati demascat cacatul”- formulare care iti apartine – ai dreptate! Ma bucura cand te apreciezi corect si cu sinceritate!

Si mai esti si foarte elegant cand te adresezi atat de respectuos incat sa vorbesti la plural cu un singur om, ca nu sunt mai multi!

Cat despre pofta buna, regret, dar nu mananc horthysti!

de emil la 4 iulie 2012 - 19:35

@ildiko

spune-i primarului ca ziarul pe care el il plateste din bani publici nu vrea ca locuitorii Careiului sa se inteleaga bine! sa vedem daca isi mustruluieste consilierul si se opresc atacurile antiromanesti de pe „nagykaroly es videke”

ar fi echitabil daca primaria ar da bani si pentru un ziar in limba romana, scris de etnici romani, nu tradus din ungureste sau sa scoata un singur ziar, dar si in romana si in maghiara.

numai ca asta nu se va intampla, ca ar trebui sa fie angajati ai primariei, iar la angajare li s-ar pune conditia de a sti scris-citit-vorbit limba maghiara, limba oficiala in statul ungar.

de epistola la 4 iulie 2012 - 19:48

Scrisoare către careienii români

Jeno însuși mînă-n luptă vijelia-ngrozitoare,
Care vine, vine, vine, calcă totul în picioare;
Durduind veneau tulipii călărind consilieri,
Printre cetele române trec rupîndu-și large uliți;
Risipite se-mprăștie veninoasele șiraguri,
Și gonind infierbântate votau scaunul lui lajos,
Ca potop ce prapădește, ca o mare turburată —
Peste-un ceas localitatea e ca pleava vînturată.

de skepsis la 4 iulie 2012 - 20:13

@nelovrin

las ca o sa va tzatzaie voua curu de la USL u asta. Va vad eu la anu cum mai scrieti pe aici Fortza USL!!!! Tara asta este condusa de prosti!!! Mai precis sa intelegeti si voi…. cei multi si prosti adika .ulimea ei dicteaza cu votul lor. Eh asta este rezultatul!!! Vedeti ce s-a intamplat a venit FORTZA USL si a maturat totul. stiu ca comentul asta nu isi are aici locul, dar stau la cotitura si o astept pe doamna Ciuta sa scrie despre evenimentele care ne ucid democratia, abia astept sa-i aduca omagii lui ponta copy paste. Apropo acelasi lucru il face si ea COPY PASTE…

de soska la 4 iulie 2012 - 20:49

de cand nu mai e la guvernare iudemereu cica tara e condusa de prosti….cand ei taiau pensiile si salariile cica erau destepti sau cand puneau pe emeric de inspector si neprofesori ca directori….ce destepti erau ei ca au ales un maistrufotbalist de viceprimar,de…in lipsa de intelectuali…de fapt ca sa dai copypaste trebuie sa ai notiuni de informatica ceea ce nu e cazul celor doua bombe de primari de carei din care unul are salarul taiat cu 30 de procente…da e destept de la udmr carei asa ca nu se pune….democratia pumnului in gura la romani nu se pune nici aia,domnule sef de udmr carei???adica limba maghiara e de circulatie internationala??decand??la ce primarie din ungaria e necesara cunoasterea limbii romane scris si vorbit????un exemplu va rugam skepsisilor….

de pensionar la 4 iulie 2012 - 23:48

nici una dintre dictaturile de pe fata pamantului nu a dus la nimc bun si nu s-a sfirsit bine pentru dictator.nici basescianul ascunzator de flota nu poate la nesfirsit sa isi bata joc de popor dar nici cei care acum conduc acest oras sa nu creada ca au descoperit secretul vietii vesnice pe spinarea noastra.

de pasi la 4 iulie 2012 - 23:52

emil…culca te desteptule…mai bine pt. toti…

de emil la 4 iulie 2012 - 23:58

@skepsis

esti ghicitor in tzatz de c..? iar deschizi discutia despre sistemul de vot si prostime si cat de bine ar fi cu oamenii selectati dupa competente? e dreptul tau, doar ca in 2 saptamani mergem la vot traditional la referendum pentru demiterea lui ba, sexul ingerilor e o chestiune importanta. deci, propun sa amanam dezbaterea despre sexul ingerilor si sa ne concentram pe asta cu referendumul.
asa, tangential, vezi ca nu e dovedit nimic de oamenii competenti, de specialitate; pacat ca nu esti tu, competentul si inteligentul acolo sa analizezi o teza de doctorat in drept ca un specialist in drept international. asa e cand zarzavagiii dau verdicte in materie de medicina, iar horthystii in probleme de istorie si drepturile omului. ca prezumtia de nevinovatie nu mai conteaza in „justitia” cominternistei macovei. cat despre ponta, daca specialistii spun ca e plagiat si se respecta procedurile in stabilirea plagiatului, sa plateasca. dar nu numai el, ci toti cei suspectati si dovediti de specialisti ca au comis fapta. adica eu stiu ca o justitie corecta e valabila pentru toti la fel, nu numai pentru unii.

de emil la 5 iulie 2012 - 00:05

@ pasi (spre luna)

daca te deranjez, inseamna ca esti interesat cumva de ceea ce spun. deci, merita sa mai scriu. multumesc pentru sustinere si incurajare.

iar daca te… dabija brusc de sanatatea mea, te anunt ca oricum, scriu cand am chef si dorm cand am nevoie, nu te stresa!

de romeo la 5 iulie 2012 - 10:30

mi e si scarba deja de orasul acesta cu oameni corciti ce suntem.atata rautate intre localnici nu gasrsti nicaieri doar in razboaie.suntem un popor careian rasisti,sa va fie rusine.

de caraian la 5 iulie 2012 - 10:38

iesirea din carei are mai multe directii pentru cei scarbiti.va ramane fara nici o jena jenoevazionistul care plateste un redactorconsilier ca sa scrie pentru el impotriva romanilor.

de decebal la 6 iulie 2012 - 14:15

Emil, oricine poate fi vice, in afara de ciuta. Dar ii stiu un loc de vice la carbunesti! Aici nu va fii vice numai careian!

de rakouti la 6 iulie 2012 - 14:28

iudemereilor inca nu aveti primari nascuti la carei ca nici cigilajcsi nu este nascut la carei…ce prosti …sa nu stiti nici macar atata lucru…da cum sunteti ocupati cu kellcigi ….numa sa mai platiti si la kovacs din datorie ca rade lumea de el ca si acum are salar taiat si sta in casa la copii ca el nu are inca la anii astia….

de caraian la 6 iulie 2012 - 15:05

marii nobili de carei cu sange albastru ce se dau,au ajuns sa fie condusi de unu coborat din asuajude sus si de un ciumestean.ati ajuns de tot rasu si va dati urmasi de grofi si inca unii mai faceti si scoli ca sa stati numa bine sub gheata de fotbalist cu scoala facuta cu otvistu curpas…bine va face!dormi in pace karolygrof ca slugile au luat cheile da numa de la crama ca la biblioteca nu au ce face.

de emil la 6 iulie 2012 - 15:09

@ de ce balesti?

aici nici macar primarul nu e careian, de ce mai balesti pe aici cu baliverne? puteai sa spui direct ca aici vicele va fi numai ungur, asa cum se va intampla foarte curand, cand lajosul ratacitor se va intoarce la vitelul gras.
iar incepi sa organizezi tu usl, sa dai verdicte, sa faci aprecieri, sa stabilesti cine ce functii poate ocupa. parca-i fi Alexander Karolyi (ca asa scrie pe bustul din parc). vezi ca vremea grofilor a trecut cam de 100 de ani.
daca stii locul de la carbunesti, du-te rapid si-l ocupa, fii sigur ca d-nul Ciuta nu are nevoie de el, dar sa nu ti-l sufle altcineva, daca tot esti asa de ahtiat dupa el. banuiesc ca daca d-nul Ciuta voia o functie permanenta platita (primar, viceprimar, city manager) ar fi candidat pentru ea. Faptul ca l-a lasat pe Adi Bucurestean sa candideze el, arata ca nu l-a interesat functia respectiva, deci te spargi degeaba in fi(i)guri geometrice.

Poate mai completezi din cunostintele de gramatica lipsa ! ca sa nu te perpelesti prea mult intrebandu-te ce am vrut sa spun, iti spun eu, ca sa te si alegi personal cu ceva de pe urma acestei postari: corect trebuia sa scrii „Aici nu va fi vice decat un careian” puteai sa scrii si adevarul „Aici nu va fi vice decat un ungur”. greseala pe care nu ai observat-o este insa la – te citez – „nu va fii …” forma corecta a indicativului viitor negativ, persoana a III-a singular a verbului „a fi” fiind „nu va fi”. Daca la organizat usl esti genial si nu-mi permit sa ti-l indic pe ungurul (pardon, careianul)cel indicat pentru vice, la gramatica sunt nevoit sa te corectez. Ce sa-i faci, nu poate omul excela in toate domeniile!

de Barni la 6 iulie 2012 - 15:55

Lasa Emile ca astia nici careieni nu sunt asa ca deaia nu stiu pe bicicleta,dar nici la calculator nu stiu si tu mai vrei sa stie si gramatica?

de cătălina la 6 iulie 2012 - 17:42

D-nule Mărieș,ai devenit Emil?

de Horia Mărieș la 6 iulie 2012 - 17:52

Ei, cum mai este viața azi, dragi tovărăși și prietini?

S-au liniștit în Carei spiritele legate de alegerea viceprimașului?

Era extrem de clar de foarte mult timp că lumea nu trebuie să se agite pe acest subiect. Cu lajoskafocista sau fără focistalajoska este tot aia, cu viceprimaș român sau fără viceprimaș român este tot aia.

Până și dacă postul de viceprimaș ar fi fost acordat de votul consilierilor locali unui reprezentant al USL, adică unui român, ar fi fost tot aia, fiindcă oricum majoritatea de 11 contra 8 din C.L. ar fi făcut ca un astfel de viceprimaș să fie doar o figură de carton, o păpușă decorativă fără nici o putere reală, ar fi fost doar un compromis dubios cu famiglia mafiozo condusă de jenoke.

Așa că dragi tovarăși și prietini, liniștiți-vă, este mult mai bine așa.
Decât un compromis cu hoții de biciclete, cu vânzătorii de cigi, mai bine o opoziție demnă, dar activă.

Acum, la ora la care văd la TV cum cade drept în bot marinarul Băsescu, citesc – și de data asta dau dreptate autorului articolului din nagykaroly.ro, distinsului domn M.T.R. A fost foarre inspirat atunci când a ales titlul articolului: Papírforma és ingyen cirkusz. Probabil că așa a și fost la ședința de azi. Cirkusz.

A nu se uita însă ceva de toată lumea, indiferent de culoarea politică.

Tăvălugul ciumapalacilor și viermilor adevărați, a celor care s-au întrunit prima dată în Puța Universității din București în data de 13 ianuarie a.c., a pornit și pare că nu se mai oprește.

A trecut peste Boc, peste guvernul Boc din care făcea parte și superba Udrea, a trecut vâjâind peste Ungureanu și peste guvernul M.R.U., apoi peste Vasile Blaga la Senat, și peste modelul frumușica CecUrai Roberta de la Camera Deputaților, peste avocatul poporului, va trece peste Basescu după referendumul de la sfârșitul acestei luni….. și apoi va ajunge de-a dreptul la Primăria Municipiului Carei. Tăvălugul.

Răbdare și tutun jenoke bacsi si lajoska néni, vă vine sigur și vouă rândul.

Garantez.

Iar dacă n-aveți tutun, cumpărați repede niște cigi de la ocska piac.
Cumpărați destul cigi, acum când încă mai primiți cât de cât o retribuție acceptabilă de la Primăria Municipiului Carei, adică de la contribuabili, cumpărați destul cigi ca să vă ajungă până și pentru lungii ani de pârnaie.

Amin (din ebraică amen = „așa să fie” sau „cu adevărat” – אָמֵן).

de cătălina la 6 iulie 2012 - 17:55

Cum rămăne cu vocabularul tău frumos pe care l-am primit de la tine d-nule Mărieș?Citez:;curvuștină mică și grasă.Nu ție rușine să spui de o persoana pe care nu o cunoști,așa ceva?Un om ,care se consideră om ,nu scrie asa ceva unei persoane cu care nu a vorbit ,două vorbe.Rușine să-ți fie,unde-ți sunt cei sapte ani de acasă.Ești, un exemplu, nu rău, ci foarte rău ,pentru noi tinerii.A, da ,și încă ceva:poți să ai 10 facultăți ,dacă nu ai caracter, nu ai cei șapte ani de acasa și bun simț.RUȘINE SĂ-ȚI FIE!!!”

de Horia Mărieș la 6 iulie 2012 - 17:58

@cătălina 6 July 2012 – 17:42.

Poți să mă pupi undeva, „frumoaso”? Te anunț cu respect că am lipsit de pe aici exact vre-o două săptămâni, n-am mai scris nici măcar un rând, am fost plecat în deplasare la Carei / Nagykaroly / Grosskarol.

Azi (vezi mai sus) am revenit. Și semnez întotdeana cu numele meu și niciodată cu nick name-ul de emil sau de cătălina. Și o să revin ori de câte ori se leagă cineva, adică vre-o cătălină gitană, de mine. Pa și pu la toată lumea. Bye.

de Horia Mărieș la 6 iulie 2012 - 18:04

@cătălina la 6 July 2012 – 17:55

Domnișoară drága, vă informez cu tot respectul că au început lucrările la centura de ocolire a Careiului. Căutați-vă de lucru, patrulați pe acolo, fiindcă acolo este locul Dvs., nu vă mai legați gratuit de mine că n-o să vă fie de fel moale. Dixit.

de Horia Mărieș la 6 iulie 2012 - 18:48

@ildiko la 4 July 2012 – 17:30

Interesantă opinie. Oare este și sinceră?
Tare aș dori să aflu un răspuns exact și incontestabil la această întrebare. Dacă mă convigeți că opinia Dvs e și sinceră, sunt gata să-mi scot pălăria.

de emil la 6 iulie 2012 - 19:07

@ Horia Maries

Domnule Maries, va rog sa recititi comentariul postat de ildiko, mai ales partea care incepe cu „dar au grija sa pasteze si articolase in care sa incrimineze ungurii si sa deplanga pe saracii (nu-i asa?) romani.”

@ildiko
Eu propun sa desfiintam ambele ziare din Carei si pe cel platit din banii publici (in limba maghiara)si pe cel din bani privati (in limba romana), ba chiar toata presa din tara asta, fiindca toate ar merge bine fara ea (adica fara presa), oamenii se inteleg bine, numai presa incita si produce instigari de cea mai joasa speta.
Ba chiar propun sa fie desfiintat numai buletinul de carei, ca oricum e ziar particular, ca sa nu se mai lege de saracii (nu-i asa?) unguri. daca va fi in Carei numai un singur ziar si acela in limba maghiara (ca doar e limba oficiala in Ungaria si Careiul se afla in Ungaria), nimeni nu va mai tulbura atmosfera interetnica din oras, toate chestiunile interetnice vor rezolvate in spirit european.

de emil la 6 iulie 2012 - 19:23

@catalina
persoana necunoscuta, fiinta extraordinara, poti sa-mi explici ce-ti casuna brusc, simultan, concomitent, instantaneu si dintr-o data, pe domnul Maries? De ce ma rog trebuia domnul Maries sa devina Emil?
daca-ti era dor de comentariile domniei sale, ai fi putut sa-l rogi sa revina, nu sa presupui, in stilul deja notoriu al scatofagilor de la nagypusztalegelo es videke, ca respectivele identitati se confunda.
nu, stimata persoana dabija, domnul Maries a ramas tot dansul si si-a pastrat obiceiul de a semna cu numele intreg, in timp ce eu imi pastrez optiunea de a nu face exact ca dansul.
deci, in spiritul bunei cuviinte si al bunei cresteri pe care pretinzi ca le posezi si pe care le invoci pentru altii, cuviincios era sa fi lansat o intrebare de genul „Unde ati disparut, domnule Maries?” si probabil ca nu s-ar suparat nimeni.
Poate ca intentia dumitale era sa provoci, probabil de aceea ai dat direct cu parul (in balta?). Daca aceasta ti-a fost intentia, poti fi satisfacut(a) pentru ca ai reusit sa deranjezi doua persoane dintr-un foc. Domnul Maries si-a exprimat pozitia in modul pe care domnia sa il considera potrivit, eu iti spun doar ca-mi sunt suspecte atat aparitia dumitale meteorica pe site, cat si interesul brusc pentru doua persoane care scriu pe acest site. Ca urmare, iti voi monitoriza prestatiile a caror serie ai inceput-o nefericit. Deocamdata, doar atat.

de luceafarul la 6 iulie 2012 - 19:55

catalino fata rara parca plecai ieri la gara…..sa nu spui ca ai pierdut….trenul

de emil la 6 iulie 2012 - 20:15

@ Victor

nu-i convine imnul Romaniei, ca statul roman ii retine din salariu.

de Horia Mărieș la 6 iulie 2012 - 20:41

@emil la 6 July 2012 – 19:07

Sir, am recitit, dar mai există și „cârlige de pescuit” în lumea asta largă.
Ca de exemple cele pe care a fost scris „IP”-ul, alea cu Unix, cu primarul K.
De acord?
Depinde dacă se prinde peștișorul de aur în cârlig sau ba. Vom vedea.

Lasati un comentariu