Presiuni şi represalii asupra celor care merg la vot,la Cluj

• publicat la: 25 iulie 2012
Presiuni şi represalii asupra celor care merg la vot,la Cluj

Planul PDL de a opri românii să îşi exercite dreptul la vot în 29 iulie s-a pus rapid în aplicare. Primul care a trecut la modalităţi de intimidare a votanţilor e chiar fostul premier Emil Boc.

Primarul Clujului a anunţat în toată mass-media clujeană că a făcut apel la membrii PDL Cluj să doneze camere de luat vederi care vor fi instalate la intrarea în secţiile de votare din Cluj în ziua referendumului. Chipurile pentru a supraveghea corectitudinea desfăşurării procesului de vot. Fals!

Boc şi cei din PDL Cluj urmăresc ca prin înregistrarea video a persoanelor care îşi vor exercita dreptul de vot să creeze presiuni pentru a reduce numărul acestora, de teama unor represalii ulterioare.

Acest „Big Brother” de Cluj pus în scenă de Emil Boc îi vizează mai ales pe cei care au relaţii contractuale cu Primăria Cluj, dar şi pe simplii cetăţeni care au nevoie de diverse avize de la primărie.

Azi după-masă, televiziunea Alpha din Cluj a anunţat că Daniel Buda a extins măsura instalării camerelor de luat vederi la intrarea în secţiile de votare pentru întregul judeţ Cluj.sursa  cotidianul.ro

Lasati un comentariu