Audienţe la Consiliul Judeţean

• publicat la: 5 septembrie 2012
Audienţe la Consiliul Judeţean

Presedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Adrian Stef a primit miercuri, 5 septembrie in audienta opt persoane. Cetăţenii inscrisi la audienţă au cerut sprijin pentru rezolvarea problemelor sociale, sprijin pentru rezolvarea diferitelor probleme printer care:  introducerea curentului electric, gasirea unui loc de muncă, găsirea unei locuinte, ajutor pentru copiii cu handicat sau fără nici un sprijin.

Cel mai important caz este al unei femei in varste de 30 ani care nu are unde locui. In prezent sta langa pod si doreste sprijin din partea Consiliului Județean pentru o locuinta sociala.

O satmareanca a cerut sprijin pentru copilul sau in varsta de 8 ani si jumatate care are deficiente de auz. Conform legislatiei in vigoare acesti copii beneficiaza de 12 calatorii pe an gratuite pe mijloacele de transport in comun la medic, insa firma cu care acesta mama se deplasa cu copilul ei nu mai doresc asigurarea transportului. In acest caz s-a dispus gasirea unui alt transportator.

Un alt caz este legat de o solicitare de lemne de foc din partea unei persoane care locuieste in Vetis. Starea financiara nu ii permite achizitionarea, iar pentru pregatirea pentru iarna, doamna a solicitat sprijinul autoritatilor.

O alta problema a fost cea a locuitorilor din Amati care nu au curent electric.  Acestia solicita sprijin financiar si logistic pentru introducerea curentului pe strada de o lungime de aproximativ 100 de metri. Pe aceasta strada locuiesc un numar de 9 persoane.

O mama a venit sa ceara ajutorul presedintelui Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Stef pentru gasirea unui loc de munca pentru fiul sau. Fiul doamnei a absolvit facultatea si un masterat. Tanarul are un handicap la ochiul drept.

Lasati un comentariu