Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

• publicat la: 13 septembrie 2012
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

In data de 28 septembrie, de la ora 8.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare va avea loc bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, in organizarea Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Reprezentantii AJOFM au contactat până in prezent un număr de 20 angajatori, care si-au anunţat participarea la bursă 10 cu un numar de 60 de locuri. La bursa locurilor de munca sunt asteptati toti şomerii si persoanele aflate in cautarea unui alt loc de muncă.

Cei 654 de absolventii au fost mediati catre locuri de munca din care 48 au fost incadrati. Tinerii sunt dezorientati si nu stiu incotro sa porneasca. Cei care nu au venit in termen de 60 de zile de la absolvire trebuie sa stie faptul ca acestia se pot inregistra la somaj, dar nu mai primesc indemnizatie de somaj.

In data de 28 septembrie toti cei interesati de un loc de munca sunt asteptati la Casa de Cultura a Sindicatelor incepand cu ora 8.00 la Bursa locurilor de munca pentru absolventi. Somerilor si persoanelor aflate in căutarea unui loc de muncă li se recomandă să aibă la ei mai multe exemplare de curriculum vitae pe care să le lase angajatorilor, insă cei care nu stiu să alcătuiască un CV sau nu aduc cu ei, personalul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Muncă le va oferi consultanţă.

sursa tv1sm

Lasati un comentariu