Dacia pregăteşte încă trei modele

• publicat la: 14 noiembrie 2012
Dacia pregăteşte încă trei modele

Automobile Dacia, parte a grupului Renault, pregăteşte încă trei noi modele, printre care un break şi o camionetă, după ce marţi a lansat la Bucureşti noile versiuni Logan, Sandero şi Sandero Stepway, informează Mediafax.

„Cele trei modele vor mai avea încă trei modele, care vor veni”, a declarat marţi Constantin Stroe, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al Automobile Dacia.

Stroe a precizat că berlina şi cele două Sandero „nu vor fi singure pe lume”. „Va urma un break şi o camionetă”, a adăugat reprezentantul constructorului auto.

El a adăugat că uzina de la Mioveni produce în prezent cinci modele, cele trei lansate marţi, Duster şi Reanult Symbol, la ultimul gradul de integrare nefiind însă la nivelul Loganului.

Ţinta de producţie pentru anul viitor este de peste 300.000 de maşini, potrivit lui Stroe.

Dacia a lansat marti in Romania a doua generaţie a modelelor Logan, Sandero şi Sandero Stepway, prezentate în premieră la salonul auto de la Paris, la sfârşitul lunii septembrie.

Noul Sandero este un vehicul de oraş, compact, cu un design modern, care oferă 5 locuri spaţioase şi are un preţ de pronire de 6.990 euro (cu TVA).

Noul Logan, o maşină de familie, accesibilă, cu linii fluide şi elegante, este disponibilă în România începând de la preţul de 6.690 euro (TVA inclus), iar comenzile pentru piaţa românească au fost lansate începând cu data de 9 noiembrie.

sursa adevarul.ro

 

Lasati un comentariu