Lideri politici sătmăreni la vot

• publicat la: 9 decembrie 2012
Lideri politici sătmăreni la vot

 

Duminică,9 decembrie,liderii politici sătmăreni s-au prezentat la vot împreună cu familiile,fiecare dintre ei votând  cu gândul la o viaţă mai bună pentru copii lor.

Candidatul din Colegiul Carei-Tăşnad pentru Senat,acad.dr.Virgil Enătescu a afirmat că   „Am votat pentru normalitate. Să intrăm în democraţie. Libertate democratică şi în special dreptate. Şi pentru că este necesar ca în Parlament să intre cât mai mulţi tineri capabili.”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii,Ovidiu Silaghi,candidat in Colegiul 2 pentru un loc de deputat în Parlasmentul României a votat „pentru viitorul copiilor nostri si al Romaniei, pentru prezentul batranilor mei si ai Romaniei,pentru stabilitate economica si o Romanie puternica!”

Preşedintele Consiliului Judeţean,Adrian Ştef a  venit la secţia de vot împreună cu sotia si copii.  “Am votat pentru ca România să iasă din criza economică, socială, politică în care s-a adâncit în ultimii trei ani şi jumătate de guvernare. Am votat să reintre România pe calea democraţiei”

Şi candidatul din Colegiul Carei-Tăşnad pentru Camera Deputaţilor,Viorel Buda a votat de dimineaţă  în Satu Mare,la secţia la care era arondat,spunând că  “Am votat pentru conslidarea democraţiei şi întărirea statului de drept”.

redactia

 

 

Lasati un comentariu