Personaje biblice la Festivalul Magia Crăciunului din Carei

• publicat la: 18 decembrie 2012
Personaje biblice la Festivalul Magia Crăciunului din Carei

Din 18 decembrie și până în 21 decembrie, în fața Castelului Károlyi va fi instalat staulul pentru ponei și o iesle în mărime naturală, cu personaje vii. La ora 17,00, va sosi și Moș Crăciun, iar la ora 18.00, în iesle își vor lua locul personajele biblice.

Timp de două ore copiii vor avea la dispoziție o trăsură trasă de ponei cu care se vor putea plimba pe aleile parcului.În acordurile muzicii de Crăciun cei prezenți vor putea gusta turtă dulce, vată dezahăr și Kurtos kalacs.

Festivalul Magia Crăciunului continuă în 18 decembrie cu concertul de lăută susținut de Caius Hera din Timișoara, în 19decembrie concertul de colinde românești cu ansamblurile Crenguța, Ceatăra și corala Armonica, în 20 decembrie cu o minunată gală de dans și în 21 decembrie cu o gală de operetă, canțonete și musicaluri. Toate evenimentele încep de la ora 18.00 și au loc în Sala Cavalerilor. Intrarea este liberă, putându-se face donații pentru acțiunea umnaitară de strângere de fonduri pentru achiziționarea de televizoare pentru secția de pediatrie a Spitalui Municipal și pentru Căminul de bătrâni.

 

redactia

Lasati un comentariu