”Magia Crăciunului” continuă

• publicat la: 20 decembrie 2012
”Magia Crăciunului” continuă

Două seri magice în cadrul fesivalului ”Magia Crăciunului” din Carei. După seara de colinde românești, la care au participat Ansamblurile Crenguța, Ceatăra, Corul Armonica, Mugurașii Moftinului și grupul de colindători din Lucăceni, eveniment urmărit de peste 200 de persoane, azi (20.12.2012) a avut loc o deosebită gală de dans, susținută de cluburile Magic Dance și Lead & Fallow. Copiii pregătiți de Raluca Păvăluc și Bagosi Zoltan, au prezentat un spectacol de peste o oră cu dansuri de societate, dansuri moderne și dansuri de Crăciun. Cei peste 250 de spectatori au aplaudat frenetic  evoluția tinerelor talente careiene.

Ultimele trei zile ale festivalului vor aduce în atenția careienilor o gală de operetă, una de muzică ușoară, o piesă de teatru și un spectacol de colinde în limba maghiară.

Magia Crăciunului este un festival aflat la cea de cincea ediție, ediția din acest an debutând pe 7 decembrie. Evenimentul este organizat de Direcția de Cultură și Centrul Cultural cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și a Consiliului Local Carei.

 

Lasati un comentariu