Nereguli depistate de rutieriştii careieni

• publicat la: 13 ianuarie 2013
Nereguli depistate de rutieriştii careieni

Şi în cursul zilei trecute poliţiştii rutieri din întreg judeţul au continuat acţiunile preventive, desfăşurate în mod curent în scopul  responsabilizării tuturor participanţilor la trafic şi diminuării numărului accidentelor de circulaţie.

În contextul acestor activităţi au fost sancţionaţi contravenţional 270 de participanţi la trafic, amenzile aplicate depăşind suma de 20.000 lei. Au fost suspendate şi 3 permise de conducere pentru depăşirea cu peste 50 km/oră a vitezei legal admise, angajarea în depăşiri neregulamentare şi neoprirea la culoarea roşie a semaforului.       În municipiul reşedinţă de judeţ, poliţiştii Biroului Rutier au organizat ieri, în intervalul orar 09.00 – 12.00, o acţiune în colaborare cu specialişti R.A.R. pentru depistarea şoferilor ce conduc vehicule care nu îndeplinesc condiţiile tehnice impuse de normele în vigoare, constatându-se 20 de asemenea abateri.

Alţi şoferi sunt anchetaţi pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, pe numele lor poliţiştii întocmind acte premergătoare începerii urmăririi penale. Spre exemplu, poliţiştii Biroului Rutier Carei, în cadrul activităţilor de supraveghere a traficului, au oprit pentru control   autoturismul condus de Maria S., de 29 de ani, din localitate, stabilind că valabilitatea autorizaţiei provizorii de circulaţie expirase.

Conducătoarea auto este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Lasati un comentariu