RoşAlbaştri abonaţi la câştigarea „Cupa Futsal Carei”

• publicat la: 15 ianuarie 2013
RoşAlbaştri abonaţi  la câştigarea „Cupa Futsal Carei”

Sfârşitul de săptămână 12-13 ianuarie 2013,a reunit mai multe echipe pasionate de fotbal în sală la competiţia Cupa Futsal Carei,aflată deja la cea de-a treia ediţie.

Gazda meciurilor a fost sala de sport a Colegiului Tehnic Iuliu Maniu din Carei şi i-a avut ca organizatori pe Kovacs Szabolcs  şi Paul Sarvadi . Aceştia au depus eforturi considerabile pentru a face posibilă desfăşurarea în cât mai bune conditii a acestui eveniment sportiv de la care nu au lipsit „micile incidente”  cum ar fi retragerea unor echipe din competitie  doar cu o zi inainte.

Nu au lipsit susţinătorii  care au întreţinut  în sala de joc o atmosferă propice desfăşurării în bune condiţii a actului sportiv.

La start s-au aliniat echipele Vonal F.C (Odorheiu Secuiesc), Cristian Construct (Baia Mare), Polgar S.E(Ungaria), Tuzöltók (Ungaria), Power (Satu Mare), RoșAlbaștri (Satu Mare), Sentierii (Satu Mare), Inter (Carei), Yuki (Carei), Contitech (Carei), Barátok (Sanislau), Fiatal Fiuk (Ciumesti), Voyage(Berveni).

Arbitrii au fost Adrian Şuta şi Cristian Codrea din Baia Mare.

După disputarea meciurilor,pentru a treia oară consecutiv,trofeul competiţiei  revine echipei sătmărene RoşAlbaştri.Pe locul secund  s-a clasat echipa locală Inter,urmată de echipa Cristian Construct din Baia Mare.

Cel mai bun portar al competiţiei a fost desemnat Şuta Marius de la RoşAlbaştri,titlul de golgeter a revenit lui Belbe Valentin de la echipa băimăreană iar Cel mai Bun Jucător  a fost Marincaş Adrian tot de la RoşAlbaştri.

Finalul manifestării a aparţinut echipelor feminine de fotbal de la Polgar si dela Liceul Teoretic Carei care a suplinit lipsa celor de la ContiTech Carei,retrase în ultimul moment.

 

 

 

 

comentarii

de alex la 17 ianuarie 2013 - 10:25

de de se permite sa joace juc. legitimati in ligi superioare restu cre participa ce sanse au….sant buni sa plateasca taxa de insc….?

de radu la 17 ianuarie 2013 - 11:17

bn ca mai putem juca si aci pn nu ne rade si pe noi lajos ca pe victoria

Lasati un comentariu