Conducere nouă la Apaserv

• publicat la: 12 februarie 2013
Conducere nouă la Apaserv

Luni,11 februarie 2013,la sediul  Apaserv SA Satu Mare a avut loc şedinţa Consiliului de administraţie al societăţii, la care au participat preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, respectiv Mircea Govor.

In cadrul acestei sedinte a fost aleasă noua conducere a instituției dupa ce in cursul saptamanii trecute inginerul Ioan Leitner si-a dat demisia. Noul director general desemnat este inginerul Dan Stejărean, fost director al RA Comunala și al SNIF.

Fostul director Ioan Leitner va ocupa  functia de director general adjunct . În funcția de director comercial a fost numita Mirela Suciu iar  Matuz Bela  va ocupa in continuare postul de inginer şef.

Până în anul 2015, Apaserv va implementa un proiect privind reabilitarea sistemului de extragere, aducţiune şi furnizare a apei potabile în principalele localităţi din judeţ. In acest sens,s-a semnat contractul de finanţare pentru modernizarea infrastructurii de alimentare cu apă şi canalizare din judeţul Satu Mare, contract în valoare de 102.912.628 euro. Perioada de derulare a proiectului este 2011 – 2015. Proiectul reprezintă investiţii în extinderea şi reabilitarea sistemelor de distribuţie a apei potabile, precum şi a sistemului de colectare a apelor uzate. Proiectul va fi implementat pentru aglomerările Satu Mare, Carei, Negreşti Oaş, Tăşnad, Livada, Ardud şi Căpleni, de către Operatorul Regional SC Apaserv SA Satu Mare. Obiectivul proiectului este reabilitarea şi extinderea sistemului de distribuţie şi tratare a apei potabile, precum şi a sistemului de colectare a apelor uzate. Populaţia beneficiară a proiectului va fi de aproximativ 186.000 locuitori. În urma implementării proiectului, 95,3 % din populaţia localităţilor în care se implementează proiectul va fi conectată la reţeaua de apă potabilă şi va avea astfel acces la surse sigure de apă. Gradul de conectare la sistemul de canalizare va atinge o medie de 91% în aceleaşi localităţi.

 

redactia

comentarii

de nea Iancu la 12 februarie 2013 - 10:45

Sa se revizuiasca totul
da sa nu se schimbe nimica
ori sa nuse revizuiasca nimic
da sa punem oamenii nosti
pe ici colo.in ponctele esentiale

de jenica la 12 februarie 2013 - 10:56

zise portocaliulverde ca tulipanul si mai lua o gura de asfalt…..

de leonard la 12 februarie 2013 - 14:10

ati uitat de flacara violeta….de la gatul tulipanilorcareieni

de ildiko la 14 mai 2014 - 10:50

decand implementeaza astia ….si ce dracu se schimba ? raman in continuare aceeasi oameni isi schimba doar functiile pe statul de plata .Chiar ce salarii o r avea oamenii astia si ce fac sa merite cand apa e neagra de ani buni .

Lasati un comentariu